Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Bellona Sandy Major koltuk takımı

4 Temmuz 2012 Çarşamba

Bellona Sandy Major koltuk takımı

Hanımlar, evinizin modaya uygun olmasınımı istiyorsunuz.Aradığınızı bulamıyormusunuz. Benim zevkime uygun model bu değilmi diyorsunuz. Artık fazla düşünmenize gerek yok. Tek yapmanız gereken Bellona Sandy Major koltuk takımı ile evinizi dizayn etmek.



Bellona Sandy Major koltuk takımı

Bellona rahatlığı, kalitesi ve konforuyla, sizlerin beğenebileceği tasarımlarıyla yepyeni modelleriyle evinizi rahatca döşeme fırsatı sunuyor. Bellona ile evinizin en ücra köşeleri dahi güzel görüntü sahibi yapabileceksiniz. Size sunduğu sınırsız renk ve tasarımlarıyla evinizi baştan yaratabileceksiniz. Evinizi tepeden tırnağa modaya uygun şekilde değiştirerek rahatlığın tadına hissedin.





Bellona Major takım

Sandy oturma grubu, canlılığı, modayı ve yaşamayı seven herkesin favorisi haline gelecek. Metal parlak aksesuarlarıyla evinize ayrı bir hava katan bu tasarımlar, ayaklarında bulunan tekerlekleri ilede kolayca istediğiniz yere taşımaya olanak sunuyor.





Bellona koltuk takımları modelleri

Evinizin,iş yerinizin ve daha birçok kullandığınız mekanın, havasına renk katmak istiyor, ruhumda gençlik ateşi var diyorsanız mutlaka Bellona Sandy Major koltuk takımlarına göz atmalısınız.

0 yorum:

Yorum Gönder