Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: 2012 Renkli Mutfaklar

29 Haziran 2012 Cuma

2012 Renkli Mutfaklar

Mutfak dekorasyonun yeni gözdeleri olan renkli mutfaklar 2012 modelleri ile göz almaya devam ediyor. Farklı modelleri ile insanları büyüleyen bu modeller birbirinden şık ürünleri ile mutfak dekorasyonuna farklı boyutlar kazandırmaktadır. Kullanışlı ve şık modelleri sayesinde muhteşem dekorasyonlar oluşmasını sağlayan bu modellerin en çok beğenilen yönü her renkten ürünün olması sayesinde istenilen dekorasyon modeli oluşturulabilmesidir. İnsanların mutfaklarında oluşturmak istediği dekoratif düzeni bu modeller sayesinde daha kolay bir şekilde uygulayabildiklerini görüyoruz.



Renkli mutfakların 2012 modellerinde insanların en çok beğendiği ürünler kırmızı mutfak dolaplarıdır. Kırmızının kendine has havasını mutfağa yansıtmak isteyen ev sahipleri 2012 renkli mutfakların kırmızı dolap modelleri ile hayal ettikleri mutfaklara sahip olduklarını ve istediği görselliği mutfaklarına yansıttıklarını görebilmekteyiz. Dolapların tamamı kırmızıdan oluşması ve tezgahların genellikle beyaz mermerlerden oluşması insanların en çok beğendiği mutfak modelleri arasında yer almaktadır. Bu modellere metal ve cam aksesuarlar ile eşlik edildiği zaman son derece şık mutfak dekorasyonları ortaya çıkmaktadır.



Son zamanlarda mutfak dekorasyonunda moda haline gelen kırmızı mutfak modellerinin yeni rakibi olarak görülen bir diğer mutfak dekorasyonu modeli ise mavidir. Mutfak dolaplarının maviden oluşan modelleri modern mutfak dekorasyonun yeni trendi haline gelmiştir. Hava ferah ve göz alıcı bir mutfağa sahip olmak isteyenler bu modeli mutfaklarında tercih ederek görsel açıdan oldukça şık bir mutfak dekorasyonuna sahip olduklarını söyleyebiliriz. Mavi ve tonlarının kullanıldığı bu mutfak modellerinde sadece dolaplar değil mutfağın içerisinde bulunan tüm eşyalar uyumlu renk tonları ile dekore edilmektedir. Mutfak aksesuarlarından perdelere kadar tüm mutfağın maviden oluşmasını tercih edenler mutfaklarında farklı bir dekoratif bütünlük sağlamayı hedeflemektedir.



2012 renkli mutfaklarda kırmızı ve mavinin ön plana çıktığını söylesekte göze çarpan diğer modeller beyaz, yeşil ve kahverengi mutfaklardır. Her birinin kendine has bir havası olan bu mutfak modellerinin en çok beğenilen yönü mutfaklarda dekoratif bütünlüğü en iyi şekilde sağlayabilmesidir. 2012 mutfak dekorasyonlarında son moda tek renklerden oluşan mutfaklardır. İnsanlar mutfak dekorasyonlarını yenilerken önem verdiği nokta tüm eşyaların bir bütün şeklinde ve aynı renk tonlarında olmasıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder