Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Modern Paravanlar

9 Temmuz 2012 Pazartesi

Modern Paravanlar

İnsanların günümüzde en çok tercih ettiği dekorasyon eşyalarından biriside paravanlardır. Genellikle yatak odalarında kullanılan bu paravanlar hem kullanışlı olması hem de bulunduğu ortama görsellik kazandırması ile insanların yeni gözdeleri haline gelmiştir. Yeni çıkan modern paravanlar ile odalarına görsellik kazandırmak isteyen insanların en çok tercih ettiği paravan modeli odanın rengine uyum sağlayan ahşap modellerdir. Bu modeller şık görünmesinin yanı sıra dayanıklı olması ile uzun yıllar kullanılabilmektedir.


Kullanım alanı olarak oldukça geniş bir kitleye hitap eden paravanlar kullanışlı olması ve fazla yer kaplamaması sonucu birçok yerde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Evlerin yatak odalarında kullanılan paravanlar insanların yaşam alanına girişi tiyatrolarda kullanılması ile birlikte olmuştur. Daha çok tiyatro ve o tarz yerlerde kullanılan paravanlar insanların büyük beğenisini toplamış ve kullanışlı bir eşya olduğu için insanların evlerinde bulunmaya başlamıştır. Modern paravanlar ile yatak odalarını farklı boyutlara taşımak isteyen insanlar bu paravanlar sayesinde odalarında diledikleri ortamı yaratmalarına da yardımcı olmaktadır.


Sadece yatak odalarında değil evin birçok yerinde de rahatlıkla kullanılabilen paravanlar piyasaya çıkan yeni modern paravan modelleri ile salonlarında farklı bir ortam yaratmak isteyenlerin yeni tercihi haline gelmiştir. Salondaki dekoratif bütünlüğe uygun model ve renkteki paravan ile salonunuzda çok farklı ve kullanışlı ortamlar yaratabilirsiniz. Sadece evlerde değil birçok yerde rahatlıkla kullanılabilen bu modern paravanlar bahçelerde çocuklarına oyun alanı yaratmak isteyen ailelerin en gözde tercihleri arasında yer almaktadır.



Evlerinde özel giyinme odaları olmayan ve bu tarz ortamlara sahip olmak isteyenlerin tercihi olan modern paravanlar yatak odalarında farklı tasarımlar oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Sadece yatak odalarında değil aynı zamanda salonun bir köşesine duvar dekorasyonunuza uygun bir modern paravan kullanarak çok şık ortamlar yaratabilirsiniz. Kullanım alanı oldukça geniş olan modern paravanlar, evlerinde farklı bir dekorasyon oluşturmak isteyenlerin en gözde dekorasyon eşyaları arasına girmeyi başarmıştır. Yeni çıkan modern paravan modellerinin kaliteli ve uzun ömürlü olmasıyla birlikte uzun yıllar kullanma imkanına sahip olan insanlar bu paravanlar sayesinde dekorasyona fazla bir bütçe ayırmak yerine paravanları çeşitli yerlerde kullanmayı tercih etmelerindeki en büyük etkenlerden biri haline gelmiştir

0 yorum:

Yorum Gönder