Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Fransız Tül Perde Modelleri

8 Temmuz 2012 Pazar

Fransız Tül Perde Modelleri

Şık Fransız güpürlerinden yapılan Fransız Tül Perdelerin oldukça estetik ve zengin bir görüntüsü bulunmaktadır. Özellikle salon ve yatak odasında kullanılacak perde seçiminde Fransız Tül Perde Modelleri ilk sırada yer almaktadır.
Tül Perde Modelleri


Gelinlik kumaşını andıran şık görüntüsünün yanında temizlenmesinin kolay oluşu ve ütü istememesi Fransız tül perdelerinin tercih edilmesinde öncelikli sebeplerdir. Bu perde modelinin yere kadar uzun ve bol pileli olması perdenin görüntüsünü ön plana çıkarmaktadır.
Perde Modelleri


Fransız Tül Perdeler, Kruvaze, Katlamalı ve Fon Perde olarak da kullanılmaktadır. Az desenli fonluk kumaş ile kombine edilerek salon ve özellikle yatak odalarımızda otantik bir hava yaratmanız mümkündür.


Son dönemlerde yeniden moda olan ve sıkça kullanımına rastladığımız Fransız Tül Perde modelleri oldukça zengin ve şık şık görünüm sağlamaktadır. Mutfakta da kullanımına rastladığımız özellikle katlamalı Fransız Perde Modeli mutfağı hem aydınlık hem de çok şık göstermektedir.
Yatak odalarında kullanımında ise Fransız Tül Perde’ye eşlik eden düz fon yanlarda toplanmakta, yatak üzerinde aynı tülden yapılmış cibinlik odaya otantik bir hava katmaktadır.


Fransız Tül Perde Fransız güpürünün getirdiği asil hava nedeni ile daha çok klasik olarak dekore edilmiş yatak odası, salon gibi mekanlarda kullanılmaktadır. Klasik mobilyaların yer aldığı geniş salonunuzda Fransız Tül Perde kullanabilirsiniz. Mutfağınız modern bir dekorasyona sahip olsa bile kullanacağınız uygun bir Fransız Perde modeli mutfağınızın havasını oldukça değiştirebilir.


Dantelin tüm şıklığını ön plana çıkaran Fransız Tül Perdeler metresi 15 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Grek brode ismi ile de satışa sunulan Fransız Tül Perdeler uzun ömürlüdür. Zengin renk seçeneği bulunan perdelerin işlemeli olanları da satılmaktadır. Dantel ile perdenin buluştuğu bu muhteşem güzelliği mekanlarınız katmak için mutlaka işin uzmanından destek almanızı ve dikiminin perdeyi bir kat daha öne çıkardığını unutmamanızı tavsiye ederiz.

0 yorum:

Yorum Gönder