Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Jakuzi Modelleri ve Fiyatları

8 Temmuz 2012 Pazar

Jakuzi Modelleri ve Fiyatları

insanların gün içerisinde yaşadığı yoğun stresten ve çalışma hayatındaki yorgunluğunu attığı en gözde yerlerden birisi banyodaki jakuzidir. Oldukça keyifli ve kullanışlı olan bu banyo ürünleri insanların banyo ihtiyaçlarını gidermesinin yanı sıra onlara keyifli vakitler geçirebilmeleri için en ideal ortamı sunmaktadır. Banyolarda keyif havuzu olarak da kullanılabilen jakuziler günümüzde en çok tercih edilen banyo ürünleri arasında yer almaktadır. Fiyat açısından biraz fazla maliyet gerektirdiği için pek fazla kullanılmayan jakuziler bulundukları ortama kattığı hava ve insanlara verdiği keyif ile harcanan maliyetin kat kat karşılığını verebilmektedir.


Yeni çıkan jakuzi modelleri arasında en çok dikkat çeken ürünlerden biri olan oval köşe jakuziler insanların en rahat ettiği ve en çok keyif çıkardığı ürünlerin başında gelmektedir. Bu ürünlerin fiyatları 500 ile 5000 TL arasında değişmektedir. Geniş bir kitleye hitap eden oval köşe jakuziler, jakuzi modelleri arasında en çok tercih edilen ve en uygun modeller arasında yer almaktadır. Fiyat açısından uygun olan bu modellere isterseniz LCD tv ya da ses sistemi bile monte ettirebilirsiniz. Bu sayede artık banyonuzda daha keyifli ve uzun saatlerce vakit geçirebilirsiniz. Oval köşe jakuzi modellerinin tamamen elektronik modellerinin yanı sıra yarı elektronik modellerinin olması insanlara seçme imkanı sunmaktadır.



Jakuzi modelleri arasında en lüks ürünlerden biri olan bir diğer model ise modern jakuzilerdir. Oldukça kullanışlı olan bu jakuzilerin banyolara kattığı hava paha biçilemez derecededir. Modern çizgileri ve duruşu ile bulunduğu ortama farklı bir hava katan modern jakuziler maliyet açısından diğer modellere göre biraz daha pahalıdır. Ortalama fiyatı 800 ile 10.000 TL yi bulan bu modeller genellikle lüks otellerde bulunmaktadır.


En uygun jakuzi modelleri arasında yer alan ürünlerden biriside boy jakuzi diye tabir edilen modellerdir. Ortalama fiyatları 500 TL civarı olan bu modeller uygun olmasının yanı sıra kullanışlı olması ile en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Birçok evde maliyet açısından ucuz olduğu için tercih edilen bu modellerin su seviye kontrol ve elektronik kontrol sistemi gibi özellikleri olması ile büyük beğeni toplamaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder