Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Marshall Renk Katalogu

8 Temmuz 2012 Pazar

Marshall Renk Katalogu

Marshall yeni çıkarmış olduğu renk katalogundaki boya renkleri ile her ortama uygun renkleri müşterileri ile buluşturmayı hedeflemektedir. Ev ve iş yeri dekorasyonuna uygun renkleri bünyesinde bulunduran Marshall, piyasaya sunduğu boyaları ile insanların dekorasyondaki en büyük yardımcılarından birisidir. İsterseniz odalarınızı ve salonunuzu isterseniz de evinizin dış cephesini Marshall renk katalogundaki birbirinden canlı renk modellerinden birini seçerek dekorasyon yapabilirsiniz.



Evlerde iç dekorasyon yaparken insanların en çok tercih ettiği renk tonları genellikle açık renklerdir. Marshall renk katalogundaki yeni renk tonları ile artık evlerde daha canlı ve ferah ortamlar oluşturmak mümkün. Yeni çıkan renk tonları ile evinizin içerisinde dilediğiniz havayı yaratabilir, dekorasyonunuza farklı renk tonları katarak daha canlı ortamlara sahip olabilirsiniz. Özellikle çocuk ve genç odası dekorasyonunda renklerin ne kadar önemli olduğu bilinmektedir. Bu tarz dekorasyon yapılan yerlerde açık ve canlı renk tonu kullanılmasında fayda vardır. Marshall renk katalogundaki ürünler ile evinizi biraz daha aydınlatabilir ve eğlenceli dekorasyonlar oluşturabilirsiniz.



Marshall renk katalogundaki lokum ve kahve adı altındaki renk tonları günümüzde en çok tercih edilen renk tonları arasında yer almaktadır. Hem evlerde hem de iş yerlerinde ve eğlence mekanlarında oldukça çok tercih edilen bu ürünler bulunduğu ortama kattığı hava ile farklı bir dekoratif görsellik sağlamaktadır. Marshall’ın yeni çıkarmış olduğu bu ürünler insanların duvar boyası seçiminde yeni gözdeleri haline gelirken artık birçok yerde bu renk tonları karşımıza sıkça çıkmaktadır.



Piyasadaki öncü firmalardan biri olan Marshall’ın yeni renk katalogundaki renkler göz kamaştırmaya ve bulunduğu ortama farklı bir hava katmaya devam etmekte. Evini baştan boyamak isteyenler için oldukça geniş bir seçim imkanı sunan firmanın yeni çıkardığı Marshall renk katalogundaki renkler günümüzde insanların en çok tercih ettiği boya türleri arasında yer almaktadır. Oldukça fazla çeşitte rengi bünyesinde barındıran Marshall bunun yanı sıra ürünlerinin kullanışlı olması ile insanların boya seçiminde önde gelen tercihler arasında yer almasını sağlamaktadır. Sadece sıfırdan boya yapmak isteyenler değil evindeki renklerden sıkılanlar içinde bir fırsat haline gelen Marshall renk katalogu her zevke uygun ürünleri sayesinde insanlara seçimleri için büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder