Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: İstikbal Regina Mutfak Modelleri

14 Haziran 2012 Perşembe

İstikbal Regina Mutfak Modelleri

Mutfağınızda değişim rüzgarları essin.İstikbal regina mutfak modelleri ile mutfağınızda yeni bir atmosfer yakalamaya hazır olun.Capcanlı renklere bürünen , İstikbal regina mutfak modelleri ile diğer odalarınızı kıskandırabilirsiniz.Mor , kırmızı , beyaz ; aranan tüm renkler , regina mutfak modellerinde... Ayrıca yine tercihler arasında yer alan , ahşap tonlu mutfak modelleri de bulunmakta.

Mutfaklar da geçirilen zaman oldukça fazladır.Bu nedenle bayanlar , uzun süre vakit geçirdikleri bu alandan keyif almak isterler.Beğeniler arasında her zaman olan , modern mutfak modelleri ; kadınların bir numaralı tercihleri arasındadır.Değişim isteyenler veya yeni bir eve taşınanlar ; İstikbal regina mutfak modellerinden yana tercihlerini kullanabilirler.İstikbal regina mutfak modellerinde 18 adet farklı tasarıma yer verilmiş.Bunlardan 2 adet mutfak modeli ise yeni tasarımlar arasında.

İstikbal regina mutfak modellerini inceleyelim.




Mutfaklarının ferah bir görünüme bürünmesini isteyenler ; İstikbal regina mutfak ürünleri arasında yer alan, Alegra mutfağı tercih edebilirler.Beyaz rengin hakim olduğu bu ürün , ince ayrıntılar ile hoş bir görünüm sunmakta.Ayrıca ALegra mutfak , yeni ürünlerden.







Mira mutfak , mürdüm rengi ile büyülüyor.Yeni modeller arasında yerini alan , İstikbal Mira mutfak ; iki renk seçeneği ile alıcı karşısına çıkıyor.Vizon rengi ile de tercih edebileceğiniz , bu mutfak modeli sahip olduğu led aydınlatmalarla eşsiz bir görünüm sunmakta.




Yine şık bir model karşınızda.İstikbal regina mutfaklar arasında yer alan , Valencia mutfak....




Kullanışlı , fonksiyonel bir ürün daha ; İstikbal Lucento mutfak modeli bir İtalyan tasarımı.3 farklı renk ile sunulmakta.Dilerseniz beyaz, yeşil veya turmalin rengini tercih edebilirsiniz.




İstikbal regina mutfak modellerinden bir diğeri ; Select mutfak... Kırmızının görkemine kapılabilirsiniz.






Dikkatini çeken bu ürün ; İstikbal Regina mutfak modellerinden ,Arte.Estetik ve eşsiz bir sunum ile karşınızda olan bu model , mutfağınızdan keyif almanızı sağlayacak.





Daha sakin ve daha ferah... Pino mutfak ile mutfağınızda düşlediğiniz görünüme sahip olabilirsiniz.Ev dekorasyonunun en önemli alanlarından biri olan mutfağın , nasıl modern bir görünüme büründüğüne İstikbal regina mutfak modelleri ile şahit oldunuz.Keyifli dekorlar...

0 yorum:

Yorum Gönder