Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Oturma Grubu Modelleri ve Fiyatları 2012

11 Haziran 2012 Pazartesi

Oturma Grubu Modelleri ve Fiyatları 2012

Oturma grupları , bir evin en temel dekorasyon parçalarındandır.Her kadın , en şık oturma grubu modelleri ile evini donatmak ister.Hem dikkat çekici , hem de evinde modern tasarımlara yer vermek isteyenler ; yeni oturma gruplarını tercih edebilir.Öncü mobilya dekorasyon firmaları tarafından , en ince ayrıntısına kadar dizayn edilen oturma grupları ; bir çok farklı model ile karşımıza gelmekte.Çeşit çeşit ve birbirinden farklı renk tonları ile muhteşem bir görsel şölen evinizde yakalayabilirsiniz.

Oturma grubu modelleri ve fiyatları , her firmaya göre değişmektedir.Bu durum tabii ki zor beğenenler ve bütçe sorunu olanlar için oldukça kolaylık sağlamaktadır.Ayrıca mobilya dekorasyon firmaları tarafından yapılan indirimler , kampanyalar ve taksit imkanları ile beğendiğiniz oturma grubu modellini almanız daha da kolaylaşıcaktır.

Ev dekorasyon ve mobilya dekorasyon firmaları tarafından tasarlanan , yeni oturma grubu modelleri ve fiyatlarını inceledik.Bu incelemeyi, sunarak fikir edinmenizi sağlıyacağınız.


Oldukça modern , kıvrımlı çizgilere sahip bir oturma grubu modeli karşınızda.Bellona Mobilya'nın yeni ürünleri arasında yer alan bu model, Letonya koltuk takımıdır.3500 TL ile 4500 TL arasında değişen fiyatlar ile satışa sunulmaktadır.




Oldukça modern , kıvrımlı çizgilere sahip bir oturma grubu modeli karşınızda.Bellona Mobilya'nın yeni ürünleri arasında yer alan bu model, Letonya koltuk takımıdır.3500 TL ile 4500 TL arasında değişen fiyatlar ile satışa sunulmaktadır.




Bellona Mobilya'nın yeni diğer bir ürünü : Avensis koltuk takımı ... Bu oturma grubu modelinde de modern çizgileri görebilmekteyiz.Oturma grubunun ayak kısımları , farklı ve hoş bir görünüm sunmakta.Ürünün fiyatı 3000 TL ile 4000 TL arasında değişmektedir.




Bellona Senfoni köşe takımı ... Bu üründe yeni modeller arasında yer almakta.2500 TL ile 3000 TL arasında değişen fiyatlarla evinizde yerini alabilir.




İstikbal Mobilya tarafından satışa sunulan bu ürün , Ventus koltuk takımıdır.Kıvrımlı çizgileri , modern bir görünüm elde etmenizi sağlayacak.Derinin ve kumaşın mükkemmel uyumuna bu oturma grubu modelinde rastlayabilirsiniz.




İstikbal Mobilya bünyesinde yerini alan Tual koltuk takımı , 4000 TL civarında değişen fiyatlar ile evinizde yerini alabilir.




Sofya koltuk takımı... İstikbal Mobilya'nın ürünleri arasında yer almakta.Bu oturma grubunun fiyatı iste 3500 TL civarında değişmektedir.




Doğtaş Mobilya'dan görsel şölen sunan bir oturma grubu modeli.Ürün Carmen salon takımı olarak geçmekte ve %40 indirim ile 4234 TL ile Doğtaş mağazalarında yer almaktadır.




Yine modern kıvrımlar ve yuvarlak hatlı çizgiler... Doğtaş 2012 serisinde yer alan Vision salon takımı beğenize sunulmakta.Bu ürün de %40 indirim ile 3689 TL fiyatı ile alıcılarını beklemektedir.



Soft köşe takımı modeli , farklı tasarımı ile diğer köşe takımlarından ayrılıyor.Doğtaş Mobilya'nın ürünleri arasında yerini alan bu ürün , %20 indirim ile 3695 TL.



Beyazın şıklık ve modernliği bu üründe mevcut.İpek Mobilya'nın ürünleri arasında yer bulan bir ürün.Bu oturma grubu modelinin fiyatı ise 3200 TL ile 3900 TL arasında değişmekte.

Birbirinden şık ve modern ; oturma grubu modelleri ve fiyatlarını incelediniz.Tabii ki bir çok farklı model mevcut.Bunları buraya sığdırmamız mümkün değil.Talebiniz olursa , oturma grubu modellerini sunmaya devam edicez.Keyifli incelemeler.

0 yorum:

Yorum Gönder