Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Bahçe Dekorasyonu

8 Temmuz 2012 Pazar

Bahçe Dekorasyonu

Özellikle yaz aylarının vazgeçilmezlerinden birisi bahçelerdir. İnsanların her türlü vakitlerini geçirebildikleri, günün yorgunluklarını atabildikleri, tatil günlerinde eğlendikleri ve daha birçok aktivitenin gerçekleştirilebildiği yerlerden biri olan bahçeler dekorasyon yapıldığı zaman daha çekici bir hal almaktadır. Gece gündüz insanların her zaman rahatlıkla vakit geçirebildikleri evlerin vazgeçilmezlerinden biri olan bahçeler yeni çıkan dekorasyon modelleri sayesinde daha kullanışlı olmaya başlamıştır. Bahçe dekorasyonu ile bahçelerine renk katan insanlar genellikle yeşillendirme çalışmaları yapmaktadır.


Bahçe dekorasyonu yapmayı planlayan insanların ilk aklına gelen model yeşillendirme çalışmaları yaparak, bahçelerine birbirinden farklı çiçekler ve ufak ağaçlar ile süsleyerek son derece doğal bir ortam yaratmayı hedeflemektedir. Yeşillendirme çalışmalarının yanı sıra bahçeye konulacak şık ve kullanışlı masa ve oturma takımları ile bahçelerine farklı bir hava katmayı düşünen insanların, bahçe dekorasyonunda bu ürünlerin yanı sıra zemin kaplamasına da oldukça fazla özen gösterdiğini görmekteyiz. Genellikle çim tarzı yeşillendirme ile bahçelerin zeminin kaplamayı hedefleyen insanların son zamanlarda en çok ilgi gösterdiği ürünlerden birisi suni(yapay) çim ve farklı seramik ürünleridir. Karo taşları ile bahçelerine farklı bir hava katmayı düşünen insanların buna uygun bahçe dekorasyonunu tamamlayıcı aksesuarlar kullanarak istedikleri bahçe düzenlerine sahip olabilmektedirler.


Bahçe Dekorasyonu


Seramik ürünler ile zemini kaplamayı ve bu ürünlerin yanlarına yeşillendirme modeli ile süslemeyi tercih eden insanların bahçe dekorasyonunda önem verdiği bir diğer ürün ise salıncak tarzı dinlenme koltuklarıdır. Hamak, salıncak gibi son derece keyif veren ürünler ile bahçe dekorasyonlarına yön vermeyi düşünenler için en gözde ürünlerden biriside puf koltuklardır. Bahçe dekorasyonu için oldukça ideal olan bu ürünler ile artık bahçelerde farklı bir hava esmektedir. Puf koltuk takımları ile farklı bir bahçe dekorasyonu oluşturmak oldukça kolay olurken, bu ürünlere uygun bahçe aksesuarları seçerek bahçenizde dekoratif bir bütünlük oluşturabilirsiniz.



Bahçe dekorasyonuna her geçen gün giderek önem verilmesi sonucu piyasada sürekli yeni bahçe ürünleri ortaya çıkmaktadır. Bu yeni çıkan ürünler ile hayalinizdeki bahçe dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. Şık yemek takımları, rahat oturma koltukları, dekoratif hamaklar, modern saksılar ve diğer bahçe aksesuarları ile oluşturmak istediğiniz bahçe dekorasyonunu kolaylıkla oluşturabilir ve evinizde son derece eğlenceli ve kullanışlı alanlar yaratabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder