Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Pike Takımı Örnekleri Ve Yapılışları

29 Haziran 2012 Cuma

Pike Takımı Örnekleri Ve Yapılışları

Bayanların en çok ilgi gösterdiği ürünlerin başında gelen pikeler, en uygun yoldan şıklığa sahip olmak isteyenlerin yeni tercihi haline gelmiştir. Yatak odasında pike takımları ile farklı bir dekorasyon modeli oluşturmak isteyen bayanlar, yapılışı kolay olduğu için pike takımlarına olan eğilimlerini arttırmaktadır. Pike, yastık ve çarşaftan oluşan pike takımları oldukça basit bir şekilde yapılabilmektedir. Gerekli malzemesi olan bayanlar bu ürünleri dışarıdan almak yerine kendi zevklerine göre yaparak hem kendi istediği modele sahip olabilmekte hem de fazla bir maliyet harcamadan istediği ürüne kavuşabilmektedir.



Farklı kumaş türlerinden oluşabilen pike takımları, her kesime hitap eden modelleri bünyesinde barındırmaktadır. İstenilen dekorasyon modeline göre sahip olabileceğiniz pike takımları ile hem yatak odanızda farklı dekorasyonlar oluşturabilir hem de diğer ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Yapılışı oldukça basit olduğu için birçok bayan kendi zevklerine göre pike takımlarını oluştururken, dantel ve diğer iğne işi gibi dekoratif parçalar ekleyerek oldukça şık pike takımlarına sahip olabilmektedir.




Pamuklu ya da pikelik kumaşlar ile harikalar yaratan bayanlar, kendi yatak odalarını en iyi şekilde dekore edebilmek için ellerinden geldiğince çalışmalar yapmaktadır. Kendi pike takımını üreterek istediği model ile kendi dekorasyon modelini oluşturmak isteyenlerin en çok tercih ettiği pike takımları dantelli modellerdir. Kendine has havası sayesinde yatak odalarında farklı bir atmosfer oluşturan bu modellerin en büyük avantajlarından birisi istenilen boyutlara göre de üretilebilmesidir. Belli bir formata bağlı kalmayıp tamamen kendi isteklerine göre pike takımlarını üreten bayanlar, bu takımlarına birkaç ufak aksesuar ekleyerek farklı bir görsellik oluşturmayı hedeflemektedir.



Yatak odası dekorasyonunda bayanların gözdesi haline gelen pike takımı örnekler yapılışının kolay olması ve uygun fiyatlara sahip olunabilmesi sayesinde bayanların dekorasyonda vazgeçilmezleri haline gelmesini sağlamıştır. Bu özelliklerinin yanı sıra pike takımlarının en çok beğenilen yanı bayanların kendi isteklerine göre işlemeler yaparak kendi zevklerine uygun ürünlere sahip olabilmeleridir.

0 yorum:

Yorum Gönder