Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: 2012 Yatak Odası Modelleri

29 Haziran 2012 Cuma

2012 Yatak Odası Modelleri

Bayanların ev içerisinde dekorasyona en çok önem verdiği yerlerin başında gelen yatak odaları 2012 modelleri ile yatak odası dekorasyonuna farklı bir hava katmaktadır. 2012 yatak odası modelleri ile oldukça şık bir hal alan yatak odaları bu modeller sayesinde oldukça kullanışlı bir hal de almaktadır. Yeni çıkan yatak odası takımlarının en çok beğenilen yanlarından birisi bu takımların eski modellere göre daha kullanışlı olmasıdır. Çekmeceli, şifonyerli, sehpalı ürünleri ile insanların büyük beğenisini kazanan 2012 yatak odası modellerinde en çok tercih edilen yatak modeli ise yuvarlak yataklardır. Yuvarlak yatakların şık ve kullanışlı olması 2012 yatak odası modellerinde en ön sıralarda yer almasını sağlamaktadır.



Yeni çıkan yatak odası modellerinde göze çarpan noktalardan birisi mobilyaların eskisi gibi tek renkten oluşması yerine daha çok desenli ve canlı renk tonlarından oluşmasıdır. Yatağın başlıklarından sehpalarına kadar tüm yatak odası mobilyalarında farklı dekoratif modellerin bulunması 2012 yatak odası modellerinin gözdesi olmaktadır. Özellikle siyah beyaz modelleri ile dikkatleri çeken yeni yatak odaları farklı renk tonlarından oluşan modelleri ile yatak odalarında bambaşka bir hava oluşturmaktadır. Canlı renk tonları ile yatak odalarını ferahlatan 2012 yatak odası modelleri özellikle mor ve yeşil tonları ile insanların yeni gözdeleri haline gelmektedir.



2012 yatak odası modellerinin en gözde renk tonu olan kırmızı bu sene mobilyalar üzerindeki etkisini arttırmış görünüyor. Yatak odalarında farklı bir hava yaratan kırmızı, mobilyaların duvarlar ile uyumu sağlandığı takdirde oldukça şık ortamlar oluşturulmasını sağlamaktadır. Yataktan gardolaba, sehpalardan komidinlere kadar tüm mobilyaların üzerinde çizgi şeklinde kırmızı tonlarının kullanılması bu sene yatak odası modellerinde en gözde seçeneklerden biridir.



Yuvarlak yatak modellerinin yanı sıra ilginç tasarımlardan oluşan 2012 yatak odası modellerinde birbirinden ilginç tasarımlardan oluşan yataklar yer almaktadır. Tamamen tasarım harikası olan bu ürünler bulunduğu ortamlarda bambaşka bir hava oluşturmaktadır. Modern dekorasyonun çizgilerini taşıyan bu yatak modelleri 2012 yatak odası modellerinde sıkça yer almaktadır. Farklı tasarımlar ile dekorasyonuna görsellik eklemek isteyenlerin en çok tercih ettiği model olan modern yataklar şıklığının yanı sıra oldukça konforlu olması sayesinde insanların gözdesi haline gelmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder