Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Yeni Yatak Örtüsü Modelleri

29 Haziran 2012 Cuma

Yeni Yatak Örtüsü Modelleri

Yatak odalarının en gözde dekorasyon ürünlerinden biri olan yatak örtüleri yeni modelleri ile evlere renk katmaya devam ediyor. Birbirinden farklı ve neşeli modelleri ile bulunduğu ortama canlılık kazandıran yeni yatak örtüsü modelleri, yatak odası dekorasyonunda insanların en çok özen gösterdiği noktalardan biridir. Odanın dekoratif bütünlüğüne uygun renk ve modelde yatak örtüsü seçerek yatak odanızda oluşturmak istediğiniz dekorasyon modelini en iyi şekilde uygulayabilirsiniz.


Yeni yatak örtüsü modelleri arasında son zamanlarda yoğun bir talep gören silikon modeller, oldukça kullanışlı olması sayesinde insanların yatak örtüsü seçiminde ilk sıralarda yer almaya başlamıştır. Konforu ile büyük beğeni kazanan silikon yatak örtüleri yeni çıkan dekoratif modelleri ile en çok tercih edilen yatak örtüsü modelleri arasında yer almaktadır. Silikonun verdiği rahatlık ile daha keyifli ve sağlıklı uykular uyuyan insanlar, bu yatak örtülerinin renkli modelleri ile farklı bir dekorasyon havasını yakalamayı düşünmektedir. Yatak odası dekorasyonundaki mobilyalara uygun renkte seçeceğiniz yatak örtüsü modeli ile daha şık bir dekorasyon modeline sahip olabilirsiniz.


2012 yeni yatak örtüsü modellerinde en çok tercih edilen renkler kahve ve tonlarıdır. Yatak odasındaki duruşu ile oldukça beğeni toplayan kahverengi yatak örtüleri ahşap mobilyalara uyumu ile yatak odası dekorasyonunun gözdelerinden biri haline gelmektedir. Kahverenginin yanı sıra siyahında oldukça sık kullanıldığı yatak örtüsü modellerinde insanlar koyu renkleri tercih ederek yatak odalarında farklı bir ortam oluşturmayı hedeflemektedir. Tamamen yatak odasının dekorasyonuna uygun modelde seçilen yatak örtülerinin renkli modelleri daha çok beyaz ve benzeri tonlarla dekore edilmiş yatak odaları için oldukça idealdir.



Oldukça farklı modelleri ile yatak odalarını süsleyen yatak örtüleri yeni modellerinde daha çok canlı ve ihtişamlı görüntüye önem vermektedir. Yatak odasında şıklığa önem verenlerin öncelikli tercihi olan parlak ve desenli yatak örtüleri ihtişamlı görünümü ile yatak odalarında bambaşka bir atmosfer oluşturmaktadır. Farklı firmaların yeni modeller ile insanların karşısına çıkması geniş bir seçim imkanı sunmaktadır. Birbirinden farklı modeller sayesinde insanlar istedikleri yatak örtüsü modeline daha kolay bir şekilde sahip olabilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder