Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Dyo Boya Renk Kartelası

8 Temmuz 2012 Pazar

Dyo Boya Renk Kartelası

iç cephe dekorasyonunda insanların en çok tercih ettiği boya firmalarından biri olan dyo nun renk kartelasındaki soft renkleri evlerin duvarlarını süsleyen en gözde renkler arasında yer almaktadır. Daha çok canlı renkleri bünyesinde barındıran dyo ev ve iş yerlerinin iç dekorasyonuna uygun renkteki ürünleri ile dekorasyon yapmak isteyenlerin en büyük yardımcılarından birisidir. Çocuk odası dekorasyonu için renk seçiminde insanlara büyük kolaylıklar sağlayan dyo bünyesindeki renk kartelası sayesinde insanlara diledikleri dekorasyonu yapmaları için uygun ürünleri sunmaktadır.

Dyo boya renk kartelasındaki açık renkler her türlü ortamda rahatça kullanılabilmesinin yanı sıra dekorasyon yapmak istediğiniz alandaki kombine ortama her türlü uyum sağlayabilmektedir. İpek mat, bej ve ıhlamur gibi renk tonları bulunan dyo boya renk kartelasını isterseniz evinizin iç dekorasyonunda isterseniz de iş yerinizde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Açık ve şık renkleri bulunan dyo boyanın ürünleri farklı tonları bünyesinde barındırdığı için her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sadece iç cephe dekorasyonunda değil renk kartelasındaki diğer renkler ile dış cephe dekorasyonunu da istediğiniz gibi gerçekleştirebilirsiniz.



Genelde açık renkte ürünleri olan dyo boyanın renk kartelasında en açıktan koyu renklere kadar birçok model bulunmaktadır. Bu yüzden daha çok iç cephe dekorasyonunda tercih edilen dyo boya koyu renkteki ürünleri sayesinde dış cephe dekorasyonunda da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Evlerin iç dekorasyonun yanı sıra ana okulu gibi çocukların bulunduğu neşeli ortamların gerektiği yerlerde dyo boyanın renk kartelasındaki açık tonlarındaki ürünlerini kullanarak dilediğiniz ortama sahip olabilirsiniz. Ana okulu gibi yerlerdeki en önemli hususlardan biri olan temizlik ise dyo boyanın ürünleri sayesinde artık daha kolay bir hal almaktadır. Kolay temizlenebilir olmasının yanı sıra dyo boya renk kartelasındaki ürün kir tutmayan boyalar olması ile de birçok kişinin beğenisi toplamıştır.
Boya Renk Kartelası



Koyu ve açık renkteki tonları ile insanların ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmeyi hedefleyen dyo boyanın tüm modellerini ve renk kartelasını internet sitesinden detaylı bir şekilde görebilirsiniz. Öncü boya firmalarında biri olan dyo boyanın yeni yılda çıkaracağı renkler kullanıcıları tarafından merakla beklenmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder