Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Fayans Renkleri

8 Temmuz 2012 Pazar

Fayans Renkleri

Banyo ve mutfak dekorasyonu yapmak isteyenlerin tercihlerini seramikten yana kullanması sonucu fayans renkleri seçiminde ortaya bazı zorlanmalar çıkmaktadır. Renk seçiminde kararsız olan insanların fayans rengi seçiminde en çok dikkat etmesi gereken nokta dekorasyon yapmak istedikleri ortamdaki eşyaların renkleri ve ortamın ne derece ışık aldığıdır. Yeterli ışığı almayan karanlık ortamlarda koyu renkteki fayans modellerini kullanmak ortamda bir boğulmaya ve karanlığa neden olabilir. Bu yüzden yeterli ışığı almayan karanlık yerlerde daha çok açık renkte ürünler kullanmakta yarar vardır.



Modern bir banyo dekorasyonu yapmak isteyenler için yeni çıkan fayans modelleri oldukça ideal olup insanların her türlü ihtiyaçlarına karşılık verebilmektedir. Özellikle günümüzde en çok tercih edilen renklerden bazıları kırmızı ve yeşil tonlarıdır. Oldukça şık bir hava yaratan bu renkler uyumlu kullanıldığı zaman son derece şık ve ihtişamlı ortamlar oluşturmanızı sağlamaktadır. Bu renkleri yanı sıra insanların banyo dekorasyonunda en çok tercih ettiği renklerden biriside mavi beyaz fayanslardan oluşan modellerdir. Mavi ve beyaz renklerinin kullanımı banyo dekorasyonunda oldukça yaygın olması ve insanların renk seçimini bu yönden yana kullanmasına neden olmaktadır.

Fayans Renkleri




Dekorasyon dünyasının gelişmesi sonucu günümüzde sürekli yeni ürünler ortaya çıkmakta ve artık insanların eski tercihlerinden vazgeçip yeni modellere yönelmesini sağlamaktadır. Özellikle bu gelişim banyo ve mutfak dekorasyonlarına yansımaktadır. Fayans seçiminde artık daha farklı renkleri tercih eden insanlar canlı renkleri seçerek banyo ve mutfaklarında farklı bir hava yakalamayı planlamaktadır. Turkuaz ve yeşil renklerinin dekorasyonda yaygınlaşması sonucu artık üreticilerde yeni çıkan fayans modellerini bu renklere göre üretmeye başlamış ve insanların tercihlere önem veremeye çalışmaktadır.



Fayans renkleri eskisi gibi sadece beyaz ve tonlarında değil artık daha canlı ve neşeli renklerden oluşmaktadır. İnsanların dekorasyona değer vermesi sonucu farklı boyutlara ulaşan dekorasyon dünyası sayesinde, artık banyolar ve mutfaklar yeni fayans modelleri ile daha farklı ve görsel değere sahip ortamlar olmaktadır. Fayans renklerinde canlı ve neşeli renk tonlarının kullanılması ile insanlar banyo ve mutfaklarında diledikleri renk uyumuna kavuşmakta ve istediği dekorasyonu yapabilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder