Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: 2012 İpek Mobilya Modelleri

29 Haziran 2012 Cuma

2012 İpek Mobilya Modelleri

Son zamanlarda piyasaya sunduğu ürünler ile dikkatleri üzerine çeken İpek Mobilya, 2012 mobilya modelleri ile herkesi kendine hayran bırakmaktadır. Farklı tasarım anlayışı ile kendine özgü ürünler üreten İpek Mobilya, ürünlerindeki şıklık ile dekorasyon dünyasına farklı bir hava kazandırmaktadır. Her zevke uygun ürünlere sahip olan İpek Mobilya, salon takımları, yatak odası modelleri ve diğer ürünleri ile ev dekorasyonunda insanların en büyük yardımcılarından biri haline gelmiştir. Ev dekorasyonu için her alana uygun ürünlere sahip olan İpek Mobilya, farklı renk ve modeldeki ürünleri sayesinde kullanıcılarına geniş bir seçme imkanı yaratmaktadır.



Salon dekorasyonunda farklı bir hava yaratan İpek Mobilya ürünleri, birbirinden şık ve sade modelleri ile salonları baştan sona değiştirmektedir. Ürünlerindeki renk seçimini geniş tutan İpek Mobilya, en açıktan en koyu renge kadar bünyesinde yüzlerce ürünü barındırmaktadır. Türkiye’nin en büyük mobilya işletmesinden biri olan İpek Mobilya, soft ve modüler grup olmak üzere bünyesinde oldukça şık ve konforlu ürünleri bulundurmaktadır. Sadece mobilya değil aynı zamanda ev tekstili olarak da farklı ürünler üreten İpek Mobilya, ev dekorasyonunda insanların birçok ihtiyacını karşılayabilmektedir.

Mobilya Modelleri



İpek Mobilya bünyesindeki birbirinden şık mobilya modelleri ile 2012 yılında da konuşulmaya devam edilecek gibi görülmekte. Özellikle deri modelleri ile ev dekorasyonuna karizmatik görüntüler katan mobilya modellerli ile herkesin beğenisini kazanan İpek Mobilya, yeni çıkardığı mobilya modelleri ile oldukça iddalı durmaktadır. Mobilya modellerindeki şıklığa konforu da ekleyen İpek Mobilya, ürünlerinde canlı renk tonları kullanarak dekorasyon dünyasına farklı bir dekorasyon anlayışı getirmektedir.

2012 İpek Mobilya Modelleri




Oturma gruplarının yanı sıra yatak odası takımı ile de herkesin ilgisini çeken İpek Mobilya, yatak odası dekorasyonunda insanların tercih sırasında başlarda gelmeyi başarmıştır. Her kesime hitap eden yatak odası takımları ile mobilya modellerine her geçen gün yenilikler katan İpek Mobilya, sadece zevk olarak değil, bütçe olarak da oldukça geniş bir kitleye hitap etmektedir. Cazip fiyat teklifleri ile büyük avantajlar sunun İpek Mobilya, evlerini dekore etmek isteyenlerin mobilya seçiminde gözdesi olmuştur.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba ben , Ankara Mobilya Merkezi nde mobilyacılık yapan Sevgi Ateş
yazınız çok güzel olmuş elinize sağlık.


Siteler Mobilya Merkezi


İnegöl Mobilya Merkezi

Unknown on 12 Eylül 2013 02:09 dedi ki...

Yazınız çok güzel olmuş, emeğinize sağlık.

İstanbul Mobilya Merkezi
Kayseri Mobilya Merkezi
Masko Klasik Mobilya
Modoko Klasik Mobilya
Varaklı Mobilya
Oymalı Mobilya
Osmanlı Mobilyaları

Yorum Gönder