Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: 2012 Kelebek Mobilya Mutfak Modelleri

29 Haziran 2012 Cuma

2012 Kelebek Mobilya Mutfak Modelleri

Dekorasyon dünyasında birçok alanda olduğu gibi mutfak dekorasyonunda da öncülerden biri olan Kelebek mobilya, yeni mutfak modelleri ile büyük beğeni toplamaktadır. Birbirinden şık modelleri ile kullanıcılarının karşısına çıkan Kelebek Mobilya mutfak modelleri, farklı tasarımları ve kendine has havası ile mutfaklarda bambaşka ortamlar oluşmasını sağlamaktadır. Özellikle cam ve metal aksamları en iyi şekilde ürünlerinde değerlendiren Kelebek Mobilya, mutfak modellerinde renkli cam modellerine ağırlık vermektedir.


Mutfaklarında sadeliği ve şıklığı bir arada tutmak isteyenler için Kelebek Mobilyanın verna mutfak modeli oldukça idealdir. Beyazın sadeliğini ve zarifliğini mutfaklara yansıtan bu modelde metal kulplar ortama farklı bir hava katmaktadır. Verna modelinin yanı sıra Kelebek mobilyanın libra modeli, sade mutfak modellerinde en çok tercih edilen bir diğer model olmaktadır. Dolapların beyazlara bürünmesi ve raf kısımlarının cam modelden oluşması bu modeli diğerlerinden farklı kılan görsel özelliklerinden biridir. Kelebek Mobilya libra mutfak modeli, sadelik ve zarifliğin yanı sıra mutfakları aydınlatma ve daha ferah hale getirmektedir.

2012 Kelebek Mobilya Mutfak Modelleri



Kelebek Mobilya mutfak modellerinden dikkat çeken ürünlerden biriside verona modelidir. Kendine has duruşu ile mutfakları daha karizmatik hale dönüştüren Kelebek Mobilya verona modeli, ahşap ve metalin mutfaklarda uyumlu bir şekilde sergilenmesini sağlamaktadır. Oldukça şık olan bu model ile mutfağınızdaki birçok ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Fazla eşyalarınızı saklayabileceğiniz bol ve geniş alanların yanı sıra dekoratif bir bütünlüğe sahip olan bu model, mutfak dekorasyonlarında son zamanlarda en çok tercih edilen ürünlerden biri haline gelmektedir. Kelebek Mobilya verona mutfak modeli şıklığın yanı sıra malzeme kalitesi ile de büyük beğeni kazanmaktadır. İşçiliği sayesinde uzun yıllar kullanılabilen verona mutfak modeli insanların gözdeleri arasına girmeyi başarmıştır.

2012 Kelebek Mobilya Mutfak Modelleri



Daha çok canlı renk tonlarını tercih ederek mutfaklarını daha hareketli hale getirmek isteyenler için Kelebek Mobilya glossy modelini kullanıcılarına sunmaktadır. Kendine has havası ve renk tonu ile oldukça beğeni toplayan glossy mutfak modeli, yeşil tonu ile mutfakların havasını değiştirerek daha ferah ve aydınlık hale getirmektedir. Kelebek Mobilya glossy mutfak modelini tercih edenler bu modelde en çok elma yeşilini beğenmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder