Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: 2012 Oturma Grubu Modelleri

29 Haziran 2012 Cuma

2012 Oturma Grubu Modelleri

İç dekorasyonun vazgeçilmezlerinden biri olan oturma grubu modelleri bu senede insanların gözdeleri olmaya aday durumda. 2012 oturma grubu modelleri her dekorasyon tarzına uygun ürünleri sayesinde artık her evin salonunu süsleyen en şık ve kullanışlı ev eşyaları arasında yer almaktadır. İnsanların vazgeçilmezi haline gelen oturma grupları, 2012 modelleri ile artık evlere farklı havalar katmaktadır. Farklı renklerin kullanıldığı yeni oturma grubu modellerinin birbirinden farklı ve canlı renklerin kullanıldığı ürünleri ile evlere renk katarak oldukça ferah ortamların oluşmasını sağlamaktadır. Bu sene oturma grubu modellerinde insanların en çok ilgi gösterdiği modellerden birisi köşeli oturma gruplarıdır.



Farklı tasarımlar ile insanların karşısına çıkan 2012 oturma grubu modellerinde köşeli koltuk takımları insanların en fazla rağbet gösterdiği modeller arasındadır. Kullanışlı ve konforlu olmasının yanı sıra dekoratif görselliği ile de büyük beğeni toplayan köşeli koltuk takımları, 2012 oturma grubu modelleri arasında kendine farklı bir yer kazandırmıştır. Bu modellerin sandıklı ve açılabilir yataklı olması ise insanların beğendiği bir diğer özelliğidir



2012 oturma grubu modelleri arasında göze çarpan modellerden biriside puf koltuklardır. Tekli puf koltukların yerini almaya başlayan puf oturma grupları insanların yeni gözdelerinde biri olmaya aday durumda. Açık renk tonlarının kullanıldığı bu modeller ile evlerinde farklı bir dekorasyon modeli uygulamayı düşünenlerin koltuk seçiminde daha çok tek renk yerine iki veya üç rengin birden bulunduğu oturma gruplarıdır. Dekoratif düzen açısından da oldukça faydalı olan bu modeller ile insanlar evlerinde istedikleri dekorasyon modelini rahatlıkla uygulayabilmektedir.



Geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu senede insanların bir türlü vazgeçemediği oturma grubu modelleri arasında yer alan deri koltuk takımları 2012 oturma grubu modelleri arasında yeni ürünleri ile yer almaktadır. Düz siyah yerine biraz daha açık renklerin kullanıldığı deri koltuk takımları, sadece evlerin değil iş yerlerinin de oturma düzeni olarak en çok ilgi gösterdiği model olmaktadır. Şık ve ihtişamlı görüntüsü sayesinde insanların vazgeçemediği bu model 2012 yılında da sık sık karşımıza çıkacağı görüntüsünü vermektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder