Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Bellona Köşe Takımları 2012

29 Haziran 2012 Cuma

Bellona Köşe Takımları 2012

Salon dekorasyonunda en çok tercih edilen oturma grubu modellerinden birisi olan köşe takımlarının Bellonanın çıkarmış olduğu 2012 modelleri ile salonlar artık daha farklı bir görünüme sahip olmaktadır. Bellona 2012 köşe takımları ile evlerinde farklı bir dekorasyon yapmak isteyenlerin en çok ilgi gösterdiği modellerden birisi real L köşe takımlarıdır. Kullanılan malzemeleri sayesinde oldukça rahat olan bu koltuk takımı modelinde daha çok krem rengi ve tonlarını tercih insanların sade bir dekorasyon modeli için tercih ettiği bu modeli kullanarak istediği dekorasyon modelini uygulayabilmektedir.



Real V köşe takımı ile evlerine renk katmak isteyenlerin, bu model ile daha canlı bir salon dekorasyonuna sahip olabileceğiniz söyleyebiliriz. Aynı boyuttaki üniteleri ile oldukça kullanışlı olan Bellona real v köşe takımı farklı dekoratif yapısı ile salon dekorasyonunda tercih edilebilecek en uygun koltuk takımları arasında yer almaktadır. Sırt minderleri ile süslenmiş bu koltuk takımının en çok dikkat çeken özelliği köşe takımının rengidir. Kırmızı ve beyaz renklerinin karışımı ile oluşan köşe takımı sayesinde insanlar salonlarında daha ferah bir ortam oluşturmayı hedeflemektedir.


Bellonanın yeni çıkarmış olduğu koltuk takımlarından biri olan luna köşe takımı her ne kadar model olarak real v modelini hatırlatsa da uzanmalı ünitesinin her yerde kullanılabilmesi ve ortadaki sehpa görevini gerçekleştiren ünitesi ile evlerde oldukça şık bir dekorasyon oluşturmaktadır. Ahşap kol ve krom kaplama ayakları ile daha şık bir köşe takımı haline gelen bellona luna köşe takımı, salonlarında farklı bir dekoratif ortam oluşturmak isteyenlerin en çok tercih ettiği oturma grupları arasında yer almaktadır.



2012 köşe takımları arasında hiç şüphesiz en çok ilgi gören modellerden birisi bellonanın linea köşe takımıdır. Diğer modellere göre farklı bir havası olan bu takımda insanların koltuk takımında aradığı birçok nitelik bulunmaktadır. Bir bölümünün sandık şeklinde kullanılabilmesi sayesinde fazla eşyalarını burada saklayabilen insanlar, diğer ünitesininde açılabilir yatak haline gelmesi sayesinde bir oturma grubundan fazlasıyla ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir. Bunun yanı sıra deri yapısı ile oldukça şık ve gösterişli duran linea köşe takımı her insanın salon dekorasyonunda rahatlıkla tercih edebileceği mobilyalar arasında yer almaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder