Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Bernardo Yemek Takımları

28 Haziran 2012 Perşembe

Bernardo Yemek Takımları

Keyifli yemeklerin yenildiği, hoşça vakitlerin geçirildiği şık yemek masalarının gözdesi olan Bernardo yemek takımları, yepyeni ürünleri ile ortamları renklendirmeye devam ediyor. Dikkat çekici modelleri ile sofraları süsleyen Bernardo yemek takımları, şık yemek masalarının olmazsa olmaz parçası haline gelmiştir. Kalabalık misafir gruplarını şık yemek masalarında ağırlamak isteyenlerin en çok tercih ettiği model ola Bernardo yemek takımları, artık kahvaltı sofralarını da süslemektedir. Kahvaltı takımları ile güne ihtişamlı başlamayı tercih edenler, Bernardo yemek takımlarının tüm ürünlerini vazgeçilmezleri arasında bulundurmaktadır.


Porselen yemek takımlarına farklı bir anlayış getiren Bernardo, seramik ile şıklığı bir arada sunarak insanlara son derece keyif verici ortamların oluşmasını sağlamaktadır. Şıklığının yanı sıra oldukça kullanışlı parçalardan oluşan Bernardo yemek takımları, yemek masasında olması gereken tüm ürünleri bünyesinde bulundurmaktadır. Tüm ihtiyaçlara cevap verebilen Bernardo yemek takımları, kalabalık grupların yemek masalarında en büyük yardımcıları haline gelmektedir. Bünyesindeki yüzlerce ürün sayesinde istediğiniz kadar misafiri en iyi şekilde ağırlayabilirsiniz.





Bernardo yemek takımları, ürünlerindeki işlemeli desenler ve farklı renk tonları ile oldukça dikkat çekmektedir. Farklı renk tonları ile her ortama uyum sağlayabilen Bernardo yemek takımlarının son zamanlarda en çok dikkat çeken ürünlerinden biriside siyah kase ve tabaklardan oluşan takımlarıdır. Üzerinde hiçbir desen ve motif bulunmayan ve tamamen siyah olan yemek tabakları ile farklı bir yemek takımı oluşturan Bernardo yemek takımları, yemek masalarında ve dekorasyonlarında farklılık arayanlar için oldukça uygun görülmektedir. Siyah yemek takımı ile oldukça enteresan yemek masaları hazırlayabilirsiniz.

Bernardo Yemek Takımları



Yemek takımlarında en çok dikkat edilen noktalardan biriside tabak kase gibi ürünlerin yanı sıra çatal ve kaşık modelleridir. Porselen ürünlerde şıklık ön planda olduğu için artık çatal ve kaşık modellerinde de görsellik arayanlar, Bernardo yemek takımları sayesinde aradıkları ürünlere sahip olabilmektedir. Bernardo yemek takımlarının en çok beğenilen özelliklerinden biriside tüm ürünlerinin ayrı bir tasarıma sahip olması ve hepsinin dekoratif özellikler taşımasıdır. Sizde Bernardo yemek takımları ile hayalinizdeki yemek masalarını hazırlayabilir ve muhteşem ortamlar oluşturabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder