Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Pike Takımı Örnekleri 2012

29 Haziran 2012 Cuma

Pike Takımı Örnekleri 2012

Evlerin vazgeçilmez eşyalarından biri olan pikeler 2012 modelleri ile göz doldurmaya devam ediyor. İstenilen her yerde rahatlıkla kullanılabilen pikeler, insanların evlerinde en büyük yardımcılarından birisidir. Sadece gece yatarken değil gün içerisinde istenilen her anda kullanabileceğiniz bu takımlar yeni modellerindeki desenler ile bayanları etkilemeyi sürdürüyor. Özellikle dantelli modelleri hanımların evlerinde vazgeçilmezleri arasında yerini almış durumda. Yatak odası dekorasyonu yaparken ince ayrıntılara dikkat eden ve önem veren hanımlar yeni çıkan dantelli pike takımları ile istedikleri yatak odası dekorasyonuna daha kolay bir şekilde sahip olabilmektedir.



Pike takımı örneklerinin 2012 modelleri daha çok eski yılları hatırlatmaktadır. Tarihi motifler ile farklı bir dekorasyon modeli oluşturulmasına yardımcı olan yeni pike takımları, hem yatak odasındaki ihtiyaçları karşılarken hem de bayanların sahip olmak istedikleri dekorasyon modeline de yardımcı olmaktadır. Bu ürünler sayesinde bayanlar istedikleri dekorasyon modelini yatak odalarına yansıtabilmektedir. Dantelli modellerin yanı sıra yatak odası dekorasyonunda en çok tercih edilen modellerden biriside tek renk pike takımlarıdır. Tek renk olması ile dekoratif bütünlüğü sağlamaya yardımcı olan bu modellerin canlı renk tonlarından oluşması bayanların gözdeleri haline gelmesini sağlamaktadır.



Canlı renk tonlarının kullanıldığı pike takımları son zamanlarda yatak odası dekorasyonunda en çok tercih edilen model haline gelmiştir. Renk tonlarının yanı sıra çeşitli desenlere sahip olan pike takımları yatak odasında daha hareketli ve neşeli bir dekorasyon modeli oluşturmak isteyenlerin tamda aradığı model olmaktadır. Desenleri sayesinde insanların yatak odalarında daha ferah bir ortam oluşturmalarını sağlayan bu modelde, insanlar renk tonları ve desenlerin yanı sıra pikedeki malzemenin kalitesine göre seçim yapmaktadır. Özellikle puf modelleri insanların pike seçiminde ilk sıralarda gelirken, 2012 pike takımı örnekleri arasında da bu model dikkat çekmeye devam etmektedir.



Farklı renk tonları sayesinde istenilen dekorasyon modelinde rahatlıkla kullanılabilen pike takımları, özellikle mor ve kırmızı renk tonları ile insanların büyük beğenisi almaktadır. Kırmızının kendine has havasını en iyi şekilde yatak odasına yansıtan pike takımları, kırmızının yanı sıra mor ve tonları ile de insanların en çok tercih modellerden biri olmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder