Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Vakko Yeni Sezon Gelinlik Modelleri

30 Haziran 2012 Cumartesi

Vakko Yeni Sezon Gelinlik Modelleri

Vakko her konuda adını ısaptladığı gibi gelinlik modellerinde de adından söz ettirmiş olan bir firma olmaktadır.




Her tasarımları ile evlenecek olan bayanların beğenisini kazanmış oldukları tasarımlar olmaktadır.






Gelinlik genç kızların en önemli detayı olmaktadır. Beyaz gelinlik giymekk için ellerinden gelen her detayı düşünürler. Birbirinden güzel ve modern gelinlik tasaırmları bulunmaktadır.


Vakko bu sezon gelinlik modellerinde sade tasarımlar ile çok fazla karşılaşmaktayız. Sade ve şık olmayı isteyen bayanlar kesinlikle vakko markasının tasarımlarından birine sahip olabilirsiniz.




Vakko tasarımlarında güpür detaylara çok fazla karşılaşmaktayız. Güpür gelinlik modellerinden tercih ederler için kesinlikle vakko tasarımları çok modern durmaktadır.

Yeni sezonda vakko gelinlik modellerini çok şık bir şekilde olacağınız ve aynı zamanda kalitesinden dolayı bütün salon olarak dikkatleri üzerinize toplayacağınız kesin bir çözüm olmaktadır.



Son dönemlerin en çok tercih edilen tasarımlarından biriside straptez gelinlik modelleri olmaktadır. Vakko markasının straptez gelinlik tasarımları çok modern olmaktadır. Balık gelinlik modellerinde güpür detayları ile straptez geinlik tasarımı çok şık olmaktadır.




















İki kol düşük şeklinde olan tasaırmlar bayanların beğenisini kazanmış olmaktadır. Gelinlik modelinizde kol detayı çok şık durmaktadır keisnlikle. Vakko gelinlik tasarımları boyundan bağlamalı detaylar ile çok şık durmaktadır.


Straptez gelinlik modellerinde etek bölümlerinde kat kat olması ile çok şık olabilirsiniz. Derin sırt dekolteli güpür detaylı gelinlik modeli kesinlikle çok modern ve şık duran bir gelinlik modeli olmaktadır.





Gelinlik detaylaında uzun kuruklu olan gelinlik modelleri çok fazla tercih edilen modeller olmaktadır. Birbirinden güzel vakko gelinlik tasarımları bayanların beğenisine sunulmuş olmaktadır. Sizler resimleri inceleyip seçimlerinizi ona göre yapmalısnız.

0 yorum:

Yorum Gönder