Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Avize Modelleri

8 Temmuz 2012 Pazar

Avize Modelleri

İnsanların en çok tercih ettiği aydınlatma ürünlerinin başında gelen avizeler birbirinden ilginç modelleri ile evleri süsleyen en gözde dekorasyon ürünleri arasında yer almaktadır. Avizelerin çeşit açısından oldukça geniş olması insanlara aydınlatma ürünleri ve dekorasyon açısından yardımcı olmaktadır. Klasik, modern, plafonyer, abajür tipi ve kumandalı olmak üzere birçok çeşidi olan avizelerin evlerde ve iş yerlerinde en çok aydınlatma ürünü olarak kullanılmasının nedeni hem dekorasyon açısından oldukça uygun ürünler olması hem de aydınlatma işlemi için en ideal ürünler arasında yer almasıdır.
Avize Modelleri

Günümüzde en çok tercih edilen avize modellerinden birisi plafonyer avizelerdir. Bulunduğu ortamda oldukça şık bir hava yaratan plafonyer avizeler evlerinde farklı bir dekorasyon alanı oluşturmak isteyenlerin en çok tercih ettiği avize modeli arasında yer almaktadır. Plafonyer avizelerin şekil ve kullanışlı olması sayesinde artık evlerin salonlarını süsleyen en gözde avize modeli olarak yer almaktadır. Plafonyer avize modelinin yanı sıra evlerde en çok tercih edilen bir diğer modelde sarkıt avizelerdir. Daha çok odalarda ve mutfaklarda tercih edilen bu avize modelleri şık ve sade modelleri ile insanların dekorasyonda kullanabileceği en pratik ürünler arasında yer almaktadır.
Avize Modelleri


İş yerlerinde, eğlence mekanlarında ve otellerde en çok tercih edilen aydınlatma ürünlerinden biriside aplik avizelerdir. Fiyat açısından gayet uygun olan bu avize modelleri maliyetin yanı sıra modern görünümü ve fazla yer kaplamaması ile aydınlatma ürünü olarak tercih edilebilecek en ideal ürünler arasında yer almaktadır. Yeni çıkan modern modelleri ile birçok dekorasyona uyum sağlayan aplik avizeler iç dekorasyonda kendine has duruşu ile insanların en çok tercih ettiği avize modelleri arasında yer almaktadır. Sadece büyük mekanlarda değil evinizin odalarında, banyoda ve mutfakta da rahatlıkla kullanabileceğiniz avize modeli olan aplik avizeler yeni çıkan modelleri ile evdeki dekorasyonun bütünleyici bir parçası olmaya aday en kullanışlı aydınlatma ürünleri arasında yer almaktadır.



Eskiden beri günümüze kadar kullanımı devam eden bir diğer avize modeli de kristal avizelerdir. İnsanların vazgeçemediği aydınlatma ürünleri arasında yer alan kristal avizeler, dekorasyon dünyasının gelişmesi sonucu piyasa çıkan yeni modelleri ile kristal avizelerden vazgeçemeyenlere oldukça şık ve dekoratif görselliğe sahip modeller sunmaktadır. Bu modelin yanı sıra günümüzde giderek yaygınlaşan bir diğer avize modelide kumandalı avizelerdir. Dekorasyona ve keyfine önem verenlerin en çok tercih ettiği avize modeli olan kumandalı avizeler günümüzde aydınlatma ürünleri arasında en gözde model olarak yer almaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder