Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Eczane Dekorasyonu

8 Temmuz 2012 Pazar

Eczane Dekorasyonu

İnsanların yaşamları boyunca en çok ziyaret ettiği yerlerden biriside eczanelerdir. Her gün binlerce insanın ziyaret ettiği bu yerleri artık daha gösterişli hale getirerek insanlara kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen eczane sahipleri, dekorasyonun eczanelerde de boy göstermesini sağlamaktadır. Sade bir dükkan görünümü yerine daha canlı ortamlar yaratarak insanların dikkatini çekmeyi ve olabildiğince kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen eczacılar, kendi dükkanlarında dekorasyona yönelerek günümüzdeki eczanelere farklı bir boyut kazandırmayı hedeflemektedir.


Eczane dekorasyonu denilince sadece aydınlatma olarak değil her alanda değişiklik yapmayı hedefleyen eczacılar öncelikle büyük mekanlara sahip olabilmeyi ve orayı dilediği gibi dekore etmeyi hedeflemektedir. Öncelikle eczanelerde ışıklandırmaya özen gösteren eczane sahipleri bu sayede müşteri çekebilmeyi hedeflemektedir. Aydınlatmanın yanı sıra gelen müşterileri de en iyi şekilde ağırlayabilmek için şık bekleme koltukları ile eczanelerini dekore etmeye çalışmaktadırlar. Eczanelerini dekore etmek isteyen eczane sahipleri öncelikle hedefledikleri nokta müşteri memnuniyetidir. Müşterilerin dikkatini çekebilmeyi ve en iyi şekilde onlara hizmet etmeyi planlayan eczacılar dekorasyon yaparken en çok dikkat ettiği yerlerden biriside müşterileri en iyi şekilde karşılayabilecekleri ortamlar oluşturmaktır.

Eczane dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken noktalardan biriside yeterli ışıklandırmanın yanı sıra ilaçların bulunduğu raflardır. Bu rafları olabildiğince düzenli ve sade bir şekilde dekore etmekte yarar vardır. İlaç raflarını dekore ederken bu ilaçlara ulaşımı da göz önüne almalısınız. İhtişamlı raflar yerine yeterli aydınlatmaya sahip sade ve şık raflar kullanmanız eczaneniz açısından son derece faydalı olacaktır. Bu şekilde hem ilaçlara ulaşımınız kolay olacak hem de müşterilerin bu ilaçları görmesini sağlayacaksınız.


Dekorasyonun her alanda giderek yayılması sonucu insanlar artık gittikleri her yerde dekoratif görsellikler aramaktadır. Eczanelerde bu durumu göz önüne alarak insanlara en iyi şekilde hizmet verebilmek için eczanelerinde farklı değişimlere gitmektedirler. Özellikle bekleme alanlarına özen gösteren eczane sahipleri bu alanları daha ferah ve kullanışlı alanlardan oluşturarak müşterilerin beğenisini toplamayı hedeflemektedir. Mümkün olduğunca çok kişiyi ağırlamayı düşünen eczane sahipleri bekleme alanlarını dekore ederken koltuk sayısını artırmakta fakat ortadaki kullanılabilir alanı da aynı ölçüde büyütmeyi hedeflemektedirler. Bu sayede daha elverişli ortamlar oluşturabilmektedirler.

0 yorum:

Yorum Gönder