Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Modern Lavabo Tasarımları

8 Temmuz 2012 Pazar

Modern Lavabo Tasarımları

Banyo dekorasyonunda her geçen gün ilginç tasarımlar ortaya çıkmaktadır. Bunların arasında en çok dikkati çeken modeller modern lavabo tasarımlarıdır. Oldukça farklı tasarımlardan oluşan bu modeller banyoların yeni gözdeleri haline gelmeye başlamıştır. Modern çizgiler taşıyan ve oldukça kullanışlı olan modern lavabo tasarımları, banyolarında farklı bir hava yakalamak isteyenlerin tercihleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Birbirinden farklı tasarımlar ile insanların karşısına çıkan modern lavabo tasarımları, banyo dekorasyonunda insanların her türlü zevklerine hitap etmektedir. Her zevke uygun modelleri olan modern lavabo tasarımlarının birçok kesime hitap etmesi de bir diğer tercih sebebi haline gelmesini sağlamaktadır.


Modern lavabo tasarımlarında en çok dikkati çeken nokta lavaboların şekil açısından klasik lavabolar yerine daha farklı şekillerde olması ve oldukça farklı renkler ile insanların karşısına çıkmaktadır. Düz beyaz yerine artık daha canlı renklerin kullanıldığı modern lavabolarda şekilde açısından da oldukça farklı modelleri bünyesinde barındırmaktadır. Özellikle küvet şeklindeki modern lavabo tasarımları kullanışlı olması sayesinde de insanların yeni tercihleri arasına girmeyi başarmıştır. Derin ve geniş modelleri olan modern lavabo tasarımları bu yönü ile daha kullanışlı lavaboların piyasaya çıkmasını sağlamaktadır.


Lavabo Tasarımları


Oldukça farklı modellerin bulunduğu bu lavabo modellerinde insanların en çok ilgisini çeken modellerden biriside şelale ve akarsu havasına bürünmüş lavabo modelleridir. Şekil itibariyle bir akarsuyu anımsatan bu modeller insanların en çok dikkatini çeken ve oldukça kullanışlı olan bir diğer lavabo modeli olarak, modern bir banyo dekorasyonuna sahip olmak isteyenlere hitap etmektedir. Sadece banyolarda değil bu modellerin mutfaklarda da oldukça rahat bir şekilde kullanılabilmesi insanların bu modele yönelmesinde oldukça etkili olmuştur.



Modern lavabo tasarımlarının sadece banyolarda değil mutfaklarda da oldukça yaygın bir şekilde kullanılması sayesinde insanların mutfak dekorasyonunda yeni gözdelerinden biriside bu lavabo modelleridir. Ufak banyo küvetlerine benzeyen bazı modelleri ile mutfaklarda oldukça kullanışlı olan ve insanların mutfakta işlerini biraz daha kolaylaştıran bu modellerin en büyük avantajlarından birisi evin birçok alanında rahatlıkla kullanılabilmesidir. Bahçe dekorasyonları içinde uygun olan bu lavabo modelleri artık her evde boy göstermeye başlamıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder