Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Mondi Koltuk Takımları

8 Temmuz 2012 Pazar

Mondi Koltuk Takımları

Mondinin yeni çıkarmış olduğu koltuk takımları evlere farklı bir hava katmaktadır. Renkli modelleri ile insanların dikkatini çeken mondi, farklı renk tonlarının kullanıldığı ürünleri sayesinde insanlara koltuk takımı seçiminde büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Renk tonlarının yanı sıra birbirinden farklı dekoratif çizgilere sahip ürünleri ile her tarzdaki dekorasyon modeline uyum sağlayabilen koltuk takımları, evlerinin salonlarını yeniden dekore etmek isteyenlerin yeni tercihlerinden biri haline gelmesini sağlamıştır.


Mondi Koltuk Takımları

Şık bir salon dekorasyonuna sahip olmak isteyenler için mondinin çıkarmış olduğu evitra koltuk takımları en ideal ürünler arasında yer almaktadır. Kendine özgü havası ile bulunduğu ortama farklı bir hava katan evitra koltuk takımları, gösterişinin yanı sıra konforu sayesinde büyük beğeni toplamaktadır. Oldukça kullanışlı olan bu modellerin koltuk ve istenildiği zaman açılarak yatak şeklinde kullanılması insanların beğendiği özelliklerden bir diğeridir. Mondinin esila koltuk takımı se evlerin salonunu süsleyen ve son derece şık olan bir diğer modelidir. Koltuk takımının ortasında bulunan dekoratif sehpası ile oldukça şık duran bu model, sadelikten hoşlananlar için en uygun koltuk takımı modellerinden biridir.



Barcelona koltuk takımları son zamanlarda evlerin salonlarını süsleyen en gözde ürünlerden birisidir. Farklı tasarım yapısı ve malzeme kalitesi ile insanların salon dekorasyonunda gözdelerinden biri haline gelen barcelona koltuk takımları farklı renk tonları ile de insanlara geniş bir tercih imkanı sunmaktadır. Dekoratif görselliğinin yanı sıra konforu ile de büyük beğeni alan barcelona koltuk takımı maliyet açısından uygun olması sayesinde her türlü kesime hitap edebilmektedir. Barcelona koltuk takımı modeline karşı insanların gözdelerinden biri olan bir diğer modelde pasifik delux takım modelidir. Takımın kenarlarının deri görünümü ve ortasındaki farklı tasarımı ile en çok tercih edilen koltuk takımı modelleri arasında yer almaktadır.



Mondinin evitra, esila, parma, akdeniz, barcelona, pasifik delux, troy ve napoli gibi daha birçok modelde koltuk takımı ürünleri bulunmaktadır. Her birinin kendine has bir havası ve tasarım çizgilerine sahip olması, insanları mondi koltuk takımları modellerini seçmesindeki en büyük etkenlerden birisidir.

0 yorum:

Yorum Gönder