Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Arabalı Çocuk Odası Modelleri

29 Haziran 2012 Cuma

Arabalı Çocuk Odası Modelleri

Çocukların son zamanlarda gözdesi olan arabalı çocuk odası modelleri, birbirinden neşeli mobilyaları ile çocukların ve ailelerin büyük beğenisini kazanmaktadır. Araba şeklindeki yataklar ve bir garaj havası veren oda takımları çocukların odalarında en çok görmek istediği modellerin başında gelmektedir. Bu modeller ile odalarında daha keyifli vakitler geçirebilen çocuklar, arabalı yataklarında uyumaktan zevk almaya başlamışlardır. Bu modeller ile çocuklarının uyku problemini çözmeyi düşünen aileler, arabalı çocuk odası modellerindeki diğer mobilyalar ile odaların mümkün olduğunca kullanışlı olması için bazı seçimler yapmaktadır.


Mobilyaların görselliğinin yanı sıra kullanışlı olması için firmaların çıkardığı arabalı çocuk odası modellerini tercih eden aileler, bu modeller ile hem çocuklarını memnun edebilirken hem de istedikleri dekorasyon modelini uygulamış olmaktadır. Bu modellerdeki eğlenceli çalışma masaları ile çocukların ders çalışma alışkanlığını geliştirmek isteyen aileler, mobilyalardaki aksesuarlar ile bu isteklerini karşılayabilmektedir.



Arabalı çocuk odası modellerinde dikkat çeken noktalardan biriside odanın adeta yarış pistine benzetilmesidir. Araba şeklindeki yatak modelleri, garaja benzetilmiş şık gar dolaplar ve benzinlik görünümüne sahip olan çalıma masaları, çocukların odalarında bambaşka bir hava yaratmaktadır. Şıklığın ve görselliğin zirvesine ulaşan bu model ile artık çocuklar odalarında başka yerde eğlenemez hale gelmektedir. Oyun parkı haline dönüşen çocuk odaları bu modeller ile çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirken aynı zaman da dekoratif bütünlüğü ile son zamanlarda herkesin ilgisini çekmektedir. Özellikle ranza modellerinde büyük araçların kullanılması çocukların en çok beğendiği ürünlerden biridir. Muhteşem görsellikler oluşturan bu modellerin farklı fiyat aralıkları, birçok ailenin bu modele sahip olabilmesini sağlamaktadır. Her bütçeye uygun modeli bulunan arabalı çocuk odası modellerinin, yüksek maliyetler gerektirmesi bazı aileler tarafında olumsuz karşılanmaktadır.



Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de çocuk odalarına damgasını vuran arabalı çocuk odası modelleri yeni ürünleri ile göz doldurmaya devam edecek gibi görünüyor. Her geçen gün farklı tasarımlar ile kullanıcılarının karşısına çıkan bu modeller, çocukların yoğun ilgisi sayesinde artık birçok evde boy göstermeye başlamaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder