Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Hello Kitty Çocuk Odası Modelleri

29 Haziran 2012 Cuma

Hello Kitty Çocuk Odası Modelleri


Kız çocuklarının son zamanlarda gözdesi haline gelen hello kitty çocuk odası modelleri yeni çıkan ürünleri ile çocukları büyülemeye devam ediyor. İlginç tasarımları ile dikkatleri üzerine çeken hello kitty çocuk odası modelleri sevimli hayvan desenleri ile kız çocuklarının büyük beğenisini kazanmaktadır. Çocuk odasında farklı bir dekorasyon modeli uygulamak isteyen kız çocuğu sahibi aileler, hello kitty çocuk odası modelleri ile aradığı ürünlere sahip olabilmektedir. Muhteşem bir dekorasyon havası oluşturan bu çocuk odası modeli bulunduğu ortamlarda yarattığı atmosfer ile kız çocuklarına bambaşka bir dünya sunmaktadır.

Çocuk Odası Modelleri


Hello kitty çocuk odası modellerindeki mobilyalar oldukça fazla dekoratif ayrıntılar içermektedir. Her bir mobilyanın farklı bir dekoratif çizgi taşıması çocuk odalarının görselliğini daha da arttırmaktadır. Özellikle pembe ve beyaz renklerini bünyesinde barındıran bu modeller, kız çocuklarına hitap etmesi ile kız çocuklarını kendilerini özel hissetmelerini sağlamaktadır. Yatağın başında bulunan hayvan ve kurdele desenleri kız çocuklarının bu modellerde en çok beğendiği noktadır. Tüm odanın havasını değiştiren bu aksesuarlar hello kitty çocuk odası modelleri ile kız çocuklarının odalarını daha farklı kılmaktadır.


Bu modellerde bulunan şık ve zarif sandalye modeli ailelerin ve çocukların beğendiği kullanışlı noktalardan biridir. Bu sandalye modeli ile kimi zaman eğlenceli vakitler geçirebilen kız çocukları yeri geldiği zaman ders çalışarak hello kitty çocuk odası modelinin kullanışlılığını arttırmaktadır. Bu modelde pembe renklerinin ufak ayrıntılarda kullanılması çocuk odalarının da renk açısından boğulmaması sağlamaktadır. Genellikle beyaz ve krem renginden oluşan mobilya düzenlerinin pembe ayrıntılar ile süslenmesi bu modeli özel kılan görsel ayrıntıların ortak noktasıdır.



Genç kızlarında yoğun ilgi gösterdiği bu modelde tüm görsellik renklerin uyumuna göre dizayn edilmektedir. Tamamen renklerin uyumunu kullanarak harikalar yaratan hello kitty çocuk odası modellerinin daha oturaklı modelleri genç kızlar tarafından da beğenilmekte ve tercih edilmektedir. Oldukça şık ve zarif bir dekorasyon modeli sergileyen hello kitty çocuk odası modeli yeni çıkan tasarımları ile kız çocuklarını büyülemeye devam ediyor.

0 yorum:

Yorum Gönder