Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Bebek Beşikleri Modelleri

29 Haziran 2012 Cuma

Bebek Beşikleri Modelleri

Bebek odası dekorasyonuna özen gösteren aileler için yeni çıkan bebek beşiklerinin farklı modelleri yardımcı olmaktadır. Birbirinden neşeli modelleri ile bebeklerin odalarını süsleyen bu modeller yeni tasarım çizgileri ile büyük beğeni toplamaktadır. Renkli yapısı ile bebek odalarını şenlendiren yeni beşik modelleri kullanılan kumaş malzemeleri ile de çocukların sağlığına özen göstermektedir. Sadece görselliğe değil çocukların sağlığına da önem veren aileler beşik modeli seçimi yaparken bu konuyu göz önüne almakta ve özenli davranmaktadır.

Bebek Beşikleri Modelleri


Genellikle ahşap modelleri tercih eden aileler bebek beşiklerinde bu modeli seçmesindeki temel neden çocukların zarar görmemelerini sağlamaya çalışmalarıdır. Demir modellerin sert olması nedeniyle bebekler çarptıklarında zarar görebilmektedir. Bu sebepten dolayı genellikle ahşap modelleri seçen ailelerin son zamanlarda ilgi gösterdiği bir diğer model ise plastik beşiklerdir. Yeni modelleri ile oldukça şık duran plastik malzemeden yapılan bebek beşikleri ailelerin son zamanlarda yoğun ilgi gösterdiği oldukça kullanışlı modellerdir. Bu modellerin dikkat çeken özelliklerinden biriside portatif olmasıdır. Kolayca katlanıp kaldırılabilen ve istenil yerde rahatlıkla kullanılabilen bu modeller yeni malzeme yapısı ile çocukların sağlığına önem vermektedir.
Beşik Modelleri


Son zamanlarda en çok dikkat çeken bebek beşiği modellerinden birisi oyuncak şeklindeki beşiklerdir. Araba ve ev şeklindeki bu yeni bebek beşikleri tam bebek odalarına uygun modellerdir. Neşeli tasarımı ile bebekleri eğlendiren bu beşik modelleri farklı renk tonları ile ailelere geniş bir seçme imkanı da sunmaktadır. Bu sayede aileler oluşturmak istedikleri bebek odası dekorasyonunu daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilmektedir.


Bebek beşikleri modellerinde insanların dikkat ettiği noktalardan biri olan güvenlik yeni çıkan modellerde ön plana çıkmaktadır. Farklı güvenlik yöntemleri ile tasarlanan yeni beşik modelleri, bu güvenlik yöntemleri neşeli bir hale getirerek bebeklere eğlenceli bir ortam sunmayı hedeflemektedir. Genellikle mavi tonlarını tercih eden ailelerin son dönemde en çok ilgi gösterdiği renk yeşildir. Kız erkek ayırt etmeden bu modelleri rahatlıkla tercih edebilen aileler, bu beşik modellerini ileri zamanlarda da kullanmayı düşünmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder