Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Çocuk Odası Halı Modelleri

29 Haziran 2012 Cuma

Çocuk Odası Halı Modelleri

Çocuk odası dekorasyonunun en gözde ürünlerinden biri olan çocuk odası halı modelleri birbirinden farklı ve eğlenceli ürünleri ile çocuk odalarını farklı boyutlara taşımaktadır. Çizgi film karakterli ve diğer modelleri ile çocukların odalarında keyifli vakitler geçirmelerini sağlayan bu halı modelleri görselliğinin yanı sıra konforu ile de beğenilmektedir. Çocukların sürekli tere düşmesini göz önünde bulunduran aileler halı seçiminde bu konuyu da dikkate alarak bu doğrultuda halı seçimi yapmaktadır. Çocukların en az zararı görebilmesi için halı seçiminde dikkatli davranan ailelerin yardımına 2012 model çocuk odası halıları yetişmektedir.

Halı Modelleri


En gözde çizgi film karakterlerinden oluşan yeni çocuk odası halı modelleri bulundukları ortama kattığı hava ile eğlenceli oda dekorasyonlarının oluşmasını sağlamaktadır. Çocuk odası dekorasyonunda sıklıkla tercih edilen bu halı modelleri bulunduğu ortama kattığı renk ile hem ailelerin hem de çocukların beğenilerini kazanmaktadır. Çocukların odalarında mümkün olduğunca keyifli vakitler geçirmesini dileyen aileler bu doğrultuda yaptıkları çocuk odası dekorasyonunda mobilyalara uygun seçtikleri eğlenceli halı modelleri ile harikalar yaratmaktadır.

Çocuk Odası Halı Modelleri



Yeni çıkan çocuk odası halı modellerinde herkesin dikkatini çeken modellerden biriside oyun alanına benzeyen halılardır. Üzerindeki desenler ile çocuklara oyun alanı yaratan bu halılar farklı dekorasyon tarzı ile ailelerin son zamanlarda en çok tercih ettiği halı modeli olmaktadır. Bu halılar sayesinde aileler fazla bir alan ve maliyet harcamadan çocuklarına en uygun şekilde oyun alanları oluşturmaktadır. Çocukların üzerinde oynamaktan son derece keyif aldığı bu halı modelleri çocuk odası dekorasyonunda yeni trendlerden biri haline gelmiştir.



Çocuk odasının görselliğinden çok çocuklarının sağlığına önem veren aileleri en çok beğendiği modellerden biriside yeni çıkan hijyenik halılardır. Bu modeller toz ve kir tutmaması sayesinde çocukların sağlıklarını ön planda tutmaktadır. Üstelik bu modellerin üzerinde oyuncak desenlerinin olması da hem aile hem de çocuklar tarafında beğenilmektedir. Bu model sayesinde biraz daha rahatlayan aileler çocuklarının sağlıkları için dekorasyon yaparken oldukça özenli davranmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder