Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Bebek Odası Lambaları

29 Haziran 2012 Cuma

Bebek Odası Lambaları

Bebek odalarını aksesuarlar ile süsleyerek şenlendirmeyi hedefleyen ailelerin yeni çıkan bebek odası lambaları yoğun ilgilerine uğramaktadır. Farklı modelleri ile bebek odalarına şık ve neşeli görsellikler katan yeni lamba modelleri farklı tasarımları ile her kesime hitap edebilmektedir. Çocuklarının neşeli ortamlarda büyümelerini tercih eden aileler, bebek odalarına lamba ve diğer aksesuarlara yer vererek muhteşem ortamlar yaratmaktadır. Çocuklarına adeta oyun salonu şeklinde yatak odası hazırlamayı hedefleyen ailelerin en büyük yardımcılarından biri haline gelen bebek odası lambaları, bulundukları ortama kattığı görsellik ile ayrı bir beğeni toplamaktadır.



Oyuncak şeklindeki bebek odası lambaları çocuklarında dikkatini çekmektedir. Bu lambalar ile oyuncak şeklinde oynayan çocuklar ailelerde korku yaratmasına neden olmaktadır. Camın küçük yaşlardaki çocuklar için tehlikeli olduğunun farkında olan aileler, bebek odalarına lamba seçerken bu konuyu göz önüne almaktadır. Bu durumu değerlendiren üretici firmalar ise çocukların etkilenmemesi için lambaları daha özenli şekilde üretmeye başlamışlarıdır. Lamba modellerinde farklı malzeme kullanımına geçerek bebeklerin sağlıklarını düşünen üreticiler bu durumu yeni modeller ile herkesle paylaşmaktadır.



Bebek odası lambalarında çizgi film karakterlerini tercih eden aileler, bu lambalar ile bebek odalarını neşeli hale getirmeyi düşünmektedir. Lambaların tül ile kaplanmış olması bebek odalarına farklı bir hava katmaktadır. İlginç tasarımlardan oluşan bu lamba modelleri tül ile süslenerek bulunduğu ortama bambaşka bir hava katmaktadır. Bebek odası lambalarında tül ve farklı kumaş çeşitleri kullanılarak farklı ortalar yaratmayı düşünenlerin en çok ilgi gösterdiği modellerden birisi olan lambader şeklindeki bebek odası lamba modelleridir. Bu modeller sadece bebek odalarını değil genç kızlarında odalarını süsleyen en gözde aydınlatma ürünleri arasında yer almaktadır.



Aydınlatma ürünleri arasında kendine farklı bir yer edinen bebek odası lambaları, oyuncak şeklindeki modelleri ile herkesin ilgi odağı haline gelmiştir. Farklı oyuncak modelleri üzerine monte edilen ufak ampullerden oluşan bu modeller bebek odası dekorasyonuna en uygun ürünler arasında yer almaktadır. Oyuncak şeklinde olması ile bebeklerin ilgisini çeken bu modeller aynı zamanda bulunduğu ortamı aydınlatması sayesinde kullanışlı lamba modelleri arasında yer almaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder