Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Bebek Odası Perdeleri

29 Haziran 2012 Cuma

Bebek Odası Perdeleri

Bebek odalarında farklı aksesuarlar seçerek odayı renklendirmeyi hedefleyen ailelerin yeni gözdelerinden biriside bebek odası perdeleridir. Birbirinden şık ve neşeli modelleri ile bebek odalarına farklı bir hava katan bu perdeler ilginç tasarımları ile dikkat çekmektedir. Üzerinde pul ve parlak taşların kullanıldığı yeni çocuk odası perde modellerinde, ailelerin bebek odası dekorasyonundaki isteklerine cevap verebilmektedir. Bebek odasında daha canlı ortamlar oluşturmak isteyen aileler bu farklı perde modelleri sayesinde istedikleri dekoratif düzene daha kolay erişebilmektedir.



Üzerinde hayvan resimlerinin olduğu perde modellerini daha çok beğenen aileler, bu modeller ile bebek odalarında harikalar yaratmaktadır. Kolay açılıp kapanabilen bu perde modelleri pratik olması ile de ailelerin büyük beğenisini kazanmaktadır. Pembe tonları ile kız çocuklarına harika bir oda hazırlamayı düşünen ailelerin erkek çocukları için ise mavi tonlarını tercih ettiğini söyleyebiliriz. Pembe ve lila renkleri bulundukları ortama kattığı canlılık ile herkesin beğenisi almış ve ailelerin bu modellere daha çok yönelmesini arttırmaktadır.

Bebek Odası Perdeleri



Bebek odası perde modellerinde ailelerin en çok beğendiği modellerden biriside üzerinde farklı oyuncak ve aksesuarların olduğu modellerdir. Perdelerin alt kısmına dikilmiş ve ya yapıştırılmış ufak oyuncaklar ile ilginç tasarımlar ortaya koyan bebek odası perdelerinde, dekorasyonda farklılık arayan aileler istediklerini bulabilmektedir. Üzerinde renkli taşların olduğu bebek odası perdeleri, son zamanlarda ailelerin en çok ilgi gösterdiği bebek ve çocuk odası dekorasyonun bir parçası haline gelmektedir. Bu modeller ile bebek odalarında farklı tasarımlar oluşturmak isteyenler genellikle tül perde modellerini tercih etmektedir. Tülün zarif duruşuna oyuncak ve diğer aksesuarlar eklendiği zaman son derece şık ve keyif verici bir görüntü ortaya çıkmaktadır.



Dekorasyonun yeni gözdelerinden biri olan duvar kağıtları, bebek odalarında tercih edilen renkli modelleri ile beğeni kazanmaya devam ederken, bu duvar kağıtlarına uygun renk ve modeldeki bebek odası perdeleri ile aileler muhteşem dekorasyonlar yapmaktadır. Birbirini tamamlayan bu iki dekorasyon modeli son zamanlarda bebek odalarında sıkça kullanılmaktadır. Aileler bebeklerinin sağlıklarının planda tuttuğu için bebek odası dekorasyonunda olabildiğince titiz ve özenle hareket etmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder