Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Çilek Genç Odası Modelleri

29 Haziran 2012 Cuma

Çilek Genç Odası Modelleri


Gençlerin gözdesi olan çilek genç odaları yeni çıkarmış olduğu modeller ile herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Birbirinden şık modelleri ile gençlerin yoğun ilgisine uğrayan çilek genç odası modelleri, bünyesinde bulundurduğu 6 çeşit genç odası modeli ile gençlere geniş bir tercih alanı yaratmaktadır. SL aktif beyaz, SL alımlı, SL flora, SL pozitif meşe, kaptan ve royal modelleri ile gençlere odalarında muhteşem ortamlar oluşturmalarını sağlayan çilek genç odaları, modellerinin her birinin özgün tasarımlardan ve farklı zevklere hitap edebilmesi ile gençlerin kendi zevklerini odalarına yansıtmalarına olanak tanımıştır.

Çilek Genç Odası Modelleri



Sade ve şık görünümden hoşlanan gençlerin, çilek genç odası modellerinde en çok beğendiği SL aktif beyaz modelidir. Beyazın duruşunu farklı tasarım anlayışı ile birleştiren çilek genç odası, bu model ile gençlerin odalarında sade ve şık bir görünüm oluşturmaktadır. Renk düzeni olarak oldukça şık duran bu modelin içindeki mobilyalar ise duruşu ve kullanışlılığı açısından herkesin beğenisini kazanmıştır. Gençlerin ders çalışmak istediği zaman kendine farklı bir yer aramasına gerek kalmayan bu model sayesinde, gençler kimi zaman odasında ders çalışabilirken kimi zaman ise istediği eğlenebilmektedir.



SL aktif beyaz modeline benzeyen SL alımlı modeli daha çok genç kızların odasını süslemektedir. Kız çocuklarının büyük beğenisini toplayan bu model, kızların odalarında aradığı tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir. Renk ve mobilya düzeni olarak oldukça şık ve zarif duran bu model genç kızların yoğun ilgisine uğramaktadır. SL aktif beyaz ve SL alımlı modellerine göre daha asil bir genç odasına sahip olmak isteyen gençlerin ilgi gösterdiği model ise çilek genç odası modellerinin gözdesi royaldir.

Çilek Genç Odası



Gençlerin en çok ilgi gösterdiği modellerden biriside çilek genç odası kaptan modelidir. Kendine has duruşu ile gençlerin odalarını süsleyen bu model kaliteli malzeme yapısı ile herkesin beğenisini almıştır. Koyu renkleri tercih ederek odasını dekore etmek isteyen gençler için en ideal model olan kaptan modeli çilek genç odası modelleri arasında en çok tercih edilenlerden biridir. Biraz daha açık renk tonlarını tercih etmek isteyen gençler için en ideal model SL pozitif meşe modelidir. Daha açık renk tonu ile tasarlanmış bu model, genç odalarının yeni gözdelerinden biri olmaya aday.

0 yorum:

Yorum Gönder