Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Bellona Oturma Grupları

29 Haziran 2012 Cuma

Bellona Oturma Grupları

Salon dekorasyonunda insanların vazgeçilmezi olan oturma grupları, Bellonanın yeni çıkarmış olduğu oturma grubu modelleri ile farklı boyutlar kazanmaktadır. Birbirinden şık ürünleri bünyesinde bulunduran Bellona, yeni yıl için hazırladığı oturma grubu modelleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış ve herkesin büyük beğenisini kazanmıştır. Özellikle deri modelleri ile herkesi kendine hayran bırakan Bellona oturma grupları şık tasarımları ile salonlara bambaşka havalar katmaktadır. Deri modellerinin yanı sıra farklı renklerden ve tasarımlardan oluşan oturma grupları ile salonları renklendirmeyi hedefleyen Bellona, real ve suena modelleri ile ev dekorasyonuna farklı bir boyut kazandırmaktadır. Renkli koltuk takımları ile salonları ferahlatan Bellona oturma grupları, diğer modelleri ile bulunduğu ortama muhteşem görsellikler katmaktadır.



Lifos ve retro koltuk takımı modelleri ile derinin asilliğini salonlarla buluşturan Bellona, bu oturma grubu modelleri ile ev dekorasyonuna yeni bir anlayış kazandırmayı hedeflemektedir. Modern dekorasyonun yeni gözdesi olan deri, Bellonanın oturma grubu modellerinde sıkça karşımıza çıkmaktadır. Özellikle lifos koltuk takımı modelinde dikkat çeken yapısı ile görselliği kat kat arttırmayı hedefleyen Bellona diğer koltuk takımlarında da yeni tasarım çizgileri kullanarak farklılıklar yaratmaya çalışmakta ve insanlara geniş bir seçme imkanı sunmaktadır. Kaliteli kumaş yapısı ile uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilen Bellona oturma grupları, şıklığının yanı sıra konforu ile de büyük beğeni toplamaktadır. Ürünlerinde farklı bir sünger yapısını kullanarak konforu ön planda tutmaya çalışan Bellona, yeni çıkarmış olduğu oturma grubu modellerinde amacına ulaşmış gibi görülmektedir. Ürünlerindeki konfor sayesinde insanların oturma gruplarını kimi zaman yatak olarak da kullanılabilmesini sağlayan Bellona, sünger ve elyaf kullanarak kullanıcılarının rahatına özen göstermiştir.



Bellona oturma grubu modelleri olarak bünyesinde köşe takımı, oturma grubu gibi ürünlerini farklı kategorilerde tutarak, kullanıcılarına oturma grubu seçimi için yardımcı olmaktadır. İnsanların ihtiyaçlarına göre ürün bulabilmesini sağlayan Bellona, koltuk takımlarının yanı sıra köşe takımları ile oturma grubu modellerinde görselliğin yanı sıra konforu en iyi şekilde ürünlerinde bulundurmak ve kullanıcılarına en kaliteli ürünleri sunmaktadır. Ürünlerinin şık ve kaliteli olması insanların Bellona oturma gruplarını uzun yıllar kullanabilmelerini sağlamaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder