Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Çatı Katı Dekorasyon Örnekleri

29 Haziran 2012 Cuma

Çatı Katı Dekorasyon Örnekleri

İnsanların iç dekorasyonda son zamanlarda en çok özen gösterdiği yerlerden biriside çatı katlarıdır. Oldukça şık ve sıcak ortamlar olan çatı katları, düzgün bir şekilde dekorasyon yapıldığı takdirde son derece şık ve kullanışlı ortamların oluşmasını sağlamaktadır. İster yatak odası şeklinde, ister evin içerisinde dinlenmek için bir alan olarak isterseniz de çalışma odası olarak kullanabileceğiniz çatı katlarını, dekore ederken bazı noktalara dikkat etmekte fayda var. Özellikle dekorasyon sırasında eşya seçimi yaparken çatı katını mümkün olduğunca daraltmamaya ve ferah tutmaya özen göstermelisiniz.



Çatı katı dekorasyon örnekleri arasında en çok beğenilen dekorasyonlar, genellikle şık ve kullanışlı ufak bir oturma kanepesi ve kütüphanelerden oluşan modellerdir. Oldukça kullanışlı olan bu çatı katı dekorasyonları ile kimi zaman çatı katında dinlenebilir kimi zaman ise çalışmalarınızı oradan yürütebilirsiniz. Çatı katı dekorasyonunda son zamanlarda en gözde dekorasyon modeli şık koltuklar ve plazma tv ler ile dekore edilmiş katı katları yer almaktadır. Herkesten uzak kendine ait bir alan olmasını ve orada keyifli vakitler geçirebilmeyi düşünenlerin gözdesi olan çatı katları, farklı dekorasyon örnekleri ile insanlara oldukça fazla seçenekler sunmaktadır. Şık ve kullanışlı koltuk modellerinin yanı sıra televizyon ve ya bilgisayarınızı çatı katına koyarak, oldukça keyifli ve huzurlu vakitler geçirebilirsiniz.



Yatak odasında farklı bir tarz yaratmak isteyen gençlerin ilgi gösterdiği yerlerden biri olan çatı katları, yeni çatı katı yatak odası örnekleri sayesinde bambaşka ortamlar haline dönüşmektedir. Öncelikle çatı katının dekorasyonunda başlayan gençler, genellikle cam tavandan oluşan çatı katlarını tercih etmektedir. Gece ve gündüz gökyüzünü izleyerek yatak odasında farklı bir ortam oluşturmak isteyen gençler, çatı katı dekorasyon örneklerinde sıkça karşımıza çıkan yatak odası takımlarını öncelikli tercihleri arasında bulundurmaktadır. Yatak ve kullanışlı ufak çekmeceli dolaplardan oluşan yatak odası takımı tercih edenler, çatı katı dekorasyonunda eşyaların şıklığının yanı sıra kullanışlı olmasına da son derece özen göstermektedir. Çatı katına renk katmak isteyenler genellikle mobilyaların canlı renk tonlarında oluşmasını tercih etmekte ve ferah bir çatı katı dekorasyonuna sahip olabilmeyi hedeflemektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder