Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Kartonpiyer ve Asma Tavan Modelleri

29 Haziran 2012 Cuma

Kartonpiyer ve Asma Tavan Modelleri

Dekorasyon dünyasında iç dekorasyonun son zamanlarda gözdelerinden biri olan kartonpiyer ve asma tavanlar, yeni modelleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. İç dekorasyona farklı bir hava katan ve bulunduğu ortama farklı görsellikler ekleyerek son derece şık mekanların oluşmasını sağlayan kartonpiyer ve asma tavan modelleri, kullanışlı ve ucuz olması sayesinde her evin tavanını süsleyen gözde dekorasyon ürünlerinden biridir. İstenilen dekorasyon modeline uygun kartonpiyer ve asma tavan modelini çok rahat bulabilirsiniz.

Kartonpiyer ve Asma Tavan Modelleri



Ev dekorasyonunda, salonunda farklı bir ortam oluşturmak isteyenlerin en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan asma tavan, kolay yapılabilmesi ve pratik olması sayesinde insanların yoğun ilgisine uğramakta ve herkesin öncelikli tercihleri arasında yer almaktadır. Tamamen alçı ya da metal ürünlerden oluşan asma tavanların farklı çeşitleri bulunması insanlara geniş seçme imkanları yaratmaktadır. Evinizde oluşturmak istediğiniz dekorasyon modeline göre asma tavan seçerek son derece şık ve gösterişli iç dekorasyonlara sahip olabilirsiniz. Özellikle aydınlatma dekorasyonunda en çok tercih edilen ürün olan asma tavanlar, diğer kartonpiyer ürünler ile aynı ortamda kullanıldığı takdirde muhteşem dekorasyon örnekleri ortaya çıkarmaktadır.



İş yeri dekorasyonunda son derece özenli ve titiz davranan insanların tavan dekorasyonunda vazgeçilmezi olan asma tavanların alçı, metal ve alüminyum olanları en çok tercih edilen ürünlerdir. Özellikle alüminyum asma tavan modellerini tercih edenler, şıklık ve kaliteyi bir arada bulmak istedikleri için bu model yönelmektedir. Kullanışlılığının yanı sıra şık modellere de sahip olan alüminyum asma tavanlar, uzun yıllar kullanılabilmesi sayesinde iş yeri dekorasyonunun vazgeçilmezi olmayı başarmış ve her geçen gün birbirinden şık modelleri ile kullanıcı karşısına çıkmıştır. Alüminyum asma tavanların kolay şekil alabilmesi ve istenilen renkte olması insanların bu modele olan yönelimini arttırmaktadır. Bu sayede insanlar istediği dekorasyon modelini asma tavan ve kartonpiyerler ile sağlayabilmektedir.



Eğlence mekanlarının aydınlatma üzerine kurduğu dekorasyonlarda tamamlayıcı bir unsur olan kartonpiyer ve asma tavanlar, özellikle metal modelleri ile büyük beğeni toplamaktadır. Metal asma tavanların üzerine ya da içerisini yerleştirilen aydınlatma ürünleri ile muhteşem ortamlar yaratabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder