Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Çilek Çocuk Odası Modelleri

29 Haziran 2012 Cuma

Çilek Çocuk Odası Modelleri

Çocuk odası dekorasyonuna farklı bir boyut kazandıran çilek, çocuk odası modelleri ile kullanıcılarına muhteşem ürünler sunmaktadır. Birbirinden farklı tasarımlardan oluşan modelleri ile çocuk odası dekorasyonun gözdesi haline gelen çilek çocuk odası modelleri, bünyesindeki sevimli ve şık modelleri ile tüm çocukların beğenisini kazanmaktadır. Kız ve erkek çocuğuna özel olmak üzere farklı modelleri olan çilek çocuk odası modellerinde her çocuk istediği modeldeki ürünlere sahip olabilmektedir. Özellikle kız çocukları için son derece şık modelleri olan çilek çocuk odalarında pembeye ağırlık verilmektedir. Kız çocuklarının pembeden hoşlanması üzerine modellerini bu yönde değerlendiren çilek, sl şirin ve split sarı modelleri ile kız çocuklarının yeni gözdeleri haline gelmektedir.

Çilek Çocuk Odası Modelleri


Çilek çocuk odası modellerinde kız çocuklarının yoğun ilgi gösterdiği sl şirin modeli, bünyesindeki karyola, çalışma masası, komidin ve dolapları ile tüm çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşmaktadır. Kız çocuklarının büyük ilgi gösterdiği bu model ile odalarında bambaşka bir hava yaratmak istemeleri üzerine aileler de bu modelleri severek çocuklarına almaktadır. Ailelerinde beğenisini kazanan sl şirin modeli, şıklığının yanı sıra kullanışlı olması ile çocuk odaları için en ideal ürünler arasında yer almaktadır. Sl şirin modelinin yanı sıra kız çocuklarının beğendiği bir diğer model de split sarı modelidir. Sarı renginin uyumlu bir şekilde kullanıldığı bu model ile çocuk odaları daha renkli hale gelmektedir. Ahşap mobilyaların belli bir kısmının sarıdan oluşması bu modeli farklı kılan özelliklerden birisidir.



Erkek çocuklarının yatak odası modeli olarak en çok beğendiği model SL biconceptdir. Bu model ile odalarında harikalar yaratan erkek çocukları, SL biconcept modelindeki araba şeklindeki yatak ile tam da istedikleri dekorasyon modeline sahip olabilmektedir. Garaj kapısı şeklindeki dolaplar, benzinlik görüntüsündeki çamaşırlıklar ve son model şık bir araba tarzındaki yatak modelleri ile erkek çocukları odalarında muhteşem ortamlar oluşturmaktadır. Oldukça şık ev ihtişamlı duran bu çocuk odası modelinin kullanışlı olması ailelerinde beğenmesini sağlamıştır. Sadece erkekler için değil kız çocukları içinde aynı modelin pembe rengi bulunmaktadır. Arabaya ilgisi olan kız çocukları için bu model oldukça ideal görünmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder