Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Doğtaş Mobilya Oturma Grupları Modelleri

30 Haziran 2012 Cumartesi

Doğtaş Mobilya Oturma Grupları Modelleri



Doğtaş markası 40 yıldır faaliyette olanbir marka olmaktadır. Yıllarca kalitesinden ödün vermeden tasarladığı mobilya tasarımları il ekarşımıza çıkmış olmaktadır. Yıllar ilerledikçe Türkiyenin çoğu yerinde bayiler açarak adını daha çok duyurmayı başarmış olmaktadır.




Doğtaş markasının müşteri memnuniyetinden dolayı müşterileri ile aralarında bir bağ olan markalar arasınd ayer almaktadır. Doğtaş markasının kaliteli tasarımları ile her zaman beğenilmektedir. Şimdi evlilik sezonu olmaktadır.






Çiftler eşyalara bakmaya başlamışlardır. Özellikle oturma grupları en çok önemli olan detaylardan biri olmaktadır. Çünkü sürekli vakit geçireceğiniz ve rahat edeceğimiz yer olmalıdır kesinlikle.



Doğtaş markasının özle tasarımları ile rahatlığının tadını ve keyfini çıkartabilirisniz. Oturma grupları seçimlerinde kullanışlı olması her zaman dikaktleri çekmeyi başarmış olan tasarımlar arasında yer almaktadır.


Oturma gruplarında en çok beyaz olan koltuk modelleri çok fazla tercih edilen modeller arasında yer almaktadır.




Kesinlikle evinizi daha geniş gösterecek bir renk olmaktadır. Beyaz oturma grubu tercih ediyorsanız ama harekette isityorsanız yastıkları çiçekli olan koltuk modellerinden tercih edebilirsiniz.


Gri koltuk takımı modeli tercih ediyorsanız eğer yastıkları siyah olarak siyahve gri renk kombinlerini tercih edilmektedir.




Köşe koltukları bu sezonda çok fazla tercih edilen koltuk grupları arasınd ayer almaktadır . Doğtaş markası birbirinden güzel köşe koltukları renklerin güzelliği ve rahatlığı ile bayanların beğenisini kazanmış olmaktadır. Yastıklarının farklı renk seçimi olarak kullanılması ilede modern bir hava ortaya çıkmaktadır.


Klasik mobilya tercih ederler için doğtaş markasının bu sezon ürünelrinde bacaklı olan ve açık renklerin hakim olduğu koltuk takımı modelleri kesinlikle çok modern çizgiler taşımaktadır. Doğtaş koltuk gruplarından istediğiniz her renk ve modelde koltuk grupları ile karşılaşabilir ve sahip olabilirsiniz. Sizler için paylaştığımız resimleri inceleyerek Doğtaş oturma gruplarını inceleyip seçimlerinizi ona göre yapmalısnız.

0 yorum:

Yorum Gönder