Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Oxxo İlkbahar Yaz Koleksiyon Modası

30 Haziran 2012 Cumartesi

Oxxo İlkbahar Yaz Koleksiyon Modası




Oxxo markası genellikle genç nesile hitap eden bir marka olmaktadır. Renkli tasarımları ile bayanların beğenisini kazanmış olmaktadır.


Oxxo markası çeşitli modern tasarımları ile gençlerin beğenisini kazanmayı başarmış olan markalar olmaktadır. Gençler genellikle renkli tasarımalrı özellikle yaz aylarında çok fazla tercih ederler.



Oxxo markası hem alışveriş merkezlerinde hemde mağazları ile kesinlikle çok modern tasarımları bizlere sunmuş olan tasarımlar ile karşımıza çıkmaktadır. Oxxo markası dünyaca ün yapmış olan markalar arasında yer almaktadır.



Oxo mağazalrında istediğiniz her seyi bulubilirsiniz. Elbise, etek , gömlek ve pantolon ne istiyorsanız her bayanın zevkine uygun olan tasarımlar ile karşımıza çıkmış olmaktadır.






Bu sezon bol paça pantolon tasaırmları çok moda olmaktadır. Bol paça pantolon modellerinden istediğiniz her renk pantolon modeline sahip olabilir rahatlığın ve şıklığın keyfine varabilirsiniz.



Yaz ayalrında uzun elbise tasarımları genellikle çok fazla kullanılan ve tercih edilen modeller olmaktadır.




Sıcaklarda daha rahat etmemeizi sağlayacak olan modern çizgiler taşıyan tasarımlar ile karşımıza çıkmış olmaktadır.



Uzun etek modellerinin yanı sıra mini etek tasaırmları ilede karşılaştığımız etek modelleri yaz aylarındaki renk uyumları ile çok dikakt çekmektedir. Oxxo koleksiyonunda üst gömlek ve badi modelleri istediğiniz bütün modelleri bulabilr yaz aylarının rahatlığını yaşıyabilirsiniz. Çiekli elbise tasarımları birbirinden renkli modeller ile çok fazla tercih edilecek olan tasarımlar ile karşımıza çıkmış olmaktadır. Oxxo markasının birçok tasaırmları bayanalrın beğenisine sunulmuş olmaktadır. Resimleri inceleyerek seçimlerinizi ona göre yapmanızı öneririz.




Birbirinden güzel kombinelri ile genç kızlar tarafından takip edilen ve örnek alınan bir marka haline gelmiş olmaktadır. Süper mini elbise modellerinin altına mini şortunuz ile kombin yapabilriisniz.

0 yorum:

Yorum Gönder