Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Yeni Trend Renkli Ayakkabı Modelleri

30 Haziran 2012 Cumartesi

Yeni Trend Renkli Ayakkabı Modelleri

Yaz sezonunda renkli ayakkabı modelleri çok moda olmaktadır. Özellikle bu sezonda çok modern ve farklı renk uyumları ile ayakkabı kombinlerine karşılaşmaktayız.



Genellikle her kıyaftimize yada çantamıza göre ayakkabı modellerinden tercih etmekteiz. Ama artık renk uyumu hiç önemli olammaktadır.



Çünkü sıradışı renkler bir arada kullanılırsa kesinlikle daha modern durmaktadır. Düz bir kıyafetin altına yada desenli kıyafet altına düz renk cvıl cıvıl ayakkabı modellerini tercih edilmektedir.






Aynı zamanda kesinlikle çok cırt renkler kullanılırken daha iyi hissedeceksiniz kesinlikle kendinizi. Renkli modelleri bayanların içini açan renkler olamkatdır. Çok farklı renk tasarımları kesinlikle çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır.



Bazen zıt renkelrin uyumu ilede renkli ayakkabı modellerinde karşılaşmaktayız. Renkli ayakkabı modellerinden birbirinden farklı renklerin bir arada kullanıldığı ayakkabı modelleri çok şık duran modeller olmaktadır. Lacivert , sarı ve pembe rengin bir arada kulanıldığı yuksek topuklu ayakkabı modelleri bir arada kullanılan ayakkabı tasaırmı çok modern durmaktadır.



Mavi yüksek topuklu ayakkabı modelleri taş detayları ile kesinlikle çok modern durmaktadır.




Bu sezonun çok modası olan ayakkabı tasarımlarından stiletto ayakkabı modellerinden pembe olan ayakkabı modeli çivi topuk detayı ile çok şık durmaktadır.




Mavi renk ve yeşil rengin uyumu ile karşılaşmaktayı topuklu ayakkabı modellerinde. İstediğiniz her renk düz rugan ayakkabı modelleri çok modern durmaktadır kesinlikle.


Üç rengin bir arasa kullanıldığı ayakkabı modellerinden tabanı mor topukları turuncu ve üst bölüm pembe renk olarak tasarlanan ayakkabı modeli üç renk kıyafet ile kombinleyebileceğiniz ayakkabı tasarımları arasında yer almaktadır.





Birbirinden güzel rengarenk ayakkabı tasarımları yaz sezonunda bayanların beğenisini kazanmış olan ayakkabı tasarımları olmaktadır. Kesinlikle şıklıkları ve gösterşli olması ile çok fazla tercih edilmektedir. Resimleri inceleyrek yaz sezonunda ayakkabı seçimlerinizi ona göre yapmalısınız.

0 yorum:

Yorum Gönder