Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Modern Perde Modelleri

29 Haziran 2012 Cuma

Modern Perde Modelleri

İç dekorasyonun vazgeçilmezlerinden biri olan perdeler, modern perde modelleri ile farklı boyutlar kazanmaya devam ediyor. Birbirinden şık modelleri ile kullanıcı karşısına çıkan modern perde modelleri, farklı renk ve tasarıma sahip modelleri ile her ortama uyum sağlayabilmektedir. İster evinizde isterseniz de iş yerinizde modern perde modellerinden birini kullanarak son derece şık ortamlar oluşturabilirsiniz. Perde dekorasyonu yaparken dikkat edilmesi gereken nokta, perdelerin mobilyalar ve duvar renkleri ile uyumlu olması gerekmektedir. Mobilyanın renk ve tasarımına uygun seçeceğiniz perde modeli ile evinizde dekoratif bir bütünlük oluşturabilirsiniz.

2012 Perde Modelleri



Kumaş store, ahşap store, jaluzi, yatak ve dikey perde başta olmak üzere birçok çeşidi bulunan modern perde modellerinin her zevke hitap edebilen ürünleri olması, insanların perde seçimindeki en büyük yardımcılarından biri haline gelmiştir. Bulundukları alanlara göre seçilen perde modellerinde seçim yaparken dikkat edilmesi gerek en önemli nokta, ortamın ne derece ışık aldığı ve perdenin buna ne derece müsaade ettiğidir. Perde seçimi yaparken evinizin güneş alması için bu doğrultuda seçimler yapmalısınız.



Çalışma odası için genellikle jaluzi perde modelleri tercih edilmektedir. Oldukça şık ve kullanışlı olan jaluzi perdenin, birbirinden farklı modelleri sayesinde insanlar çalışma ortamlarını daha kullanışlı ve şık hale getirebilmektedir. Tasarım ve renk olarak çeşit sayısı fazla olan jaluzi perde, modern perde modelleri arasında en çok tercih edilen perde modellerinde biridir. Sadece çalışma odanızda değil ister yatak odanızda, ister mutfağınızda isterseniz evin tüm alanında jaluzi perde modelini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Sadece ev içerisinde değil aynı zamanda iş yeri dekorasyonunda da büyük ilgi gösterilen jaluzi perde, kullanım alanı olarak oldukça geniş olduğu için insanlar perde seçiminde bu modele daha çok ağırlık vermektedir.
Perde Modelleri


Ev dekorasyonun gözdeleri olan store perdeler, modern perde modelleri arasında en şık ve en çok tercih edilen model olarak bilinmektedir. Oldukça kullanışlı olan store perdeleri, uzun yıllar rahatlıkla kullanabilir ve her yıl perde maliyeti harcamak zorunda kalmazsınız. Desen ve tasarımın yanı sıra motif ve renk olarak oldukça farklı ürünleri bulunan store perdenin modern perde modellerinin simgesi diyebiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder