Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: 2012 Yılı En Gözde Duşakabin Modelleri

8 Temmuz 2012 Pazar

2012 Yılı En Gözde Duşakabin Modelleri

Artık hemen hemen birçok evde tercih edilen duşakabin modelleri 2012 yılı modelleri ile banyoları süsleyen en gözde ve en kullanışlı banyo ürünleri arasında yer almaktadır. Yeni çıkan modelleri ile her kesime hitap edebilen duşakabinler artık daha çok dekorasyona yönelik olarak üretilmeye başlanmıştır. Üzerinde farklı cam modelleri ve görsel öğeler bulunduran duşakabin modelleri bu senede banyoların vazgeçilmesi haline gelmektedir. Birbirinden farklı cam desenleri ile banyolarda dekoratif olarak görsellik sağlayan yeni duşakabin modelleri, banyolarında yeniden dekorasyon yapmak isteyen insanların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilmekte ve oluşturmak istedikleri dekorasyon modeline uyum sağlayabilmektedir.


İlk çıktığı zamanlarda sadece banyonun belli bir alanını kapatan bir bölme olarak karşımıza çıkan duşakabinler yeni çıkan modelleri ile artık daha kullanışlı ve daha dekoratif bir özellik kazanmaktadır. Duşakabin içerisine yerleştirilen küvet modelleri ile artık banyolar keyifli ve kullanışlı hale gelmektedir. 2012 yılı en gözde duşakabin modelleri arasında yer alan ürünlerin başında jakuzi ve duşakabinin bir araya gelmesi ile ortaya çıkan ürünlerdir. Duşakabin olarak bilinen bu ürünler aslında cam kaplama ve jakuzi ve ya küvetlerden oluşan şık ve kullanışlı banyo mobilyaları olarak adlandırılmaktadır.


Bu sene en çok tercih edilen duşakabin modellerinden biri tamamen cam ile çevrelenmiş içerisinde sade bir duş ve ya küvet bulunan modellerdir. Oldukça sade duran bu modeller banyolarda oluşturduğu modern duruşu sayesinde insanların en çok tercih ettiği banyo ürünleri arasında yer almasını sağlamaktadır. Şık bir görünüme sahip olan cam duşakabinlerin en çok dikkat çeken özelliği ise camların farklı modellerden ve renklerden oluşmasıdır. Bu camların rengini siz belirleyebildiğiniz gibi üzerine istediğiniz deseni de yerleştirebilirsiniz. Bu sayede banyonuzda oluşturmak istediğiniz dekoratif görselliğe rahatlıkla sahip olabilir ve kullanışlı banyolara kavuşabilirsiniz.
Duşakabin Modelleri


2012 yılı en gözde duşakabin modelleri arasında insanların en çok ilgi gösterdiği modeller içerisinde oldukça farklı elektronik düzenin bulunduğu modern duşakabinler yer almaktadır. Dışarıdan görünüşü oldukça şık olan bu modeller, insanların banyo ihtiyaçlarına fazlasıyla karşılık verebilmesi sayesinde insanların en çok tercih ettiği ve bu yılın modası olabilecek banyo ürünleri arasında yer almaktadır. Maliyet açısından diğer modellere göre yüksek olan bu ürünler belli kesimlere hitap etmesi yüzünden çok fazla tercih edilmemektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder