Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: En Yeni Lüks Banyo Dekorasyonu

8 Temmuz 2012 Pazar

En Yeni Lüks Banyo Dekorasyonu

Banyolarda yapılan dekorasyon ile artık banyolar daha ihtişamlı haller almaktadır. Lüks banyo dekorasyonları ile evlerinde farklı bir ortam oluşturmak isteyenler yeni çıkan banyo ürünleri sayesinde son derece şık banyolara sahip olmaktadır. En yeni lüks banyo dekorasyonu ile artık banyolar sadece insanların banyo ihtiyaçlarını karşılayacakları yerler değil daha gösterişli ve kullanışlı alanlar haline gelmektedir. Düz bir banyo dekorasyonu yerine lüks banyo dekorasyonları ile insanlar adeta ayrı bir ev olarak düşünülebilecek banyolar oluşturmayı hedeflemektedir.



Günümüzde banyo dekorasyonunda en çok tercih edilen model, daha çok eski yılları hatırlatan ve antika eşyalardan oluşan banyolardır. Lüks banyo dekorasyonuna yeni bir boyut getiren bu model ile insanlar banyolarında eski fakat şık banyo mobilyaları ve bunlara uygun aynalar kullanarak yeni bir dekorasyon tarzı oluşturmayı hedeflemektedir. Oldukça tutulmaya başlayan bu dekorasyon modeli daha çok büyük evlerde ve otellerde tercih edilmektedir. Bu tarz büyük bir dekorasyon yapılabilmesi için evin banyosunun buna elverişli olması gerekmektedir. En yeni lüks banyo dekorasyonlarını evlerine yansıtmak isteyenlerin en büyük sorunu ise evlerinin banyolarında yeterli alanın olmamasıdır.


Lüks bir banyoya sahip olmak isteyenlerin en çok tercih ettiği banyo ürünleri, parlak taşlardan oluşan şık aynalar ve adeta altın kaplama görüntüsü veren banyo mobilyalarıdır. Lüks banyo dekorasyonlarında sadece bir lavabo ve ayna modeli değil artık birçok çeşitte banyo eşyası ve aksesuarlar kullanılmaktadır. Zaten lüks bir banyo dekorasyonuna sahip olabilmek için aksesuar seçimine özen göstermeli ve banyodaki dekoratif bütünlüğü sağlamalısınız. Yeni lüks banyo dekorasyonlarında insanların en çok tercih ettiği ürünlerden birisi de banyolardaki oturma düzenleridir. Sadece bir lavabo ve duş yerine artık banyolarda ufak oturma düzenleri kullanmayı tercih edenler modern ve lüks bir banyoya sahip olabilmektedir.

Banyo Dekorasyonu



En yeni lüks banyo dekorasyonunda kullanılan ürünlerin önemi oldukça önemlidir. Bu yüzden banyolarında farklı bir hava yaratmak isteyenler, lüks bir banyo dekorasyonuna sahip olabilmek için banyodaki eşya ve mobilyalarını çeşitli ürünler ile kaplatarak daha şık ve lüks bir banyoya sahibi olmayı hedeflemektedir. Buna örnek olarak küvetlerin deri ile kaplanmasını gösterebiliriz. Bunların yanı sıra lüks banyo dekorasyonunda en çok tercih edilen model jakuzi ve parıltılı taşlardan oluşan banyo mobilyalarıdır. Oldukça gösterişli ve şık olan bu eşyalar banyolarda farklı bir atmosfer oluşturmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder