Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: İstikbal Koltuk Takımları

8 Temmuz 2012 Pazar

İstikbal Koltuk Takımları

Üstün kalite ve müşteri memnuniyeti ile hizmet vermeyi ilke edinmiş İstikbal Mobilya, modern ve klasik tarzlar da geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Her yıl çıkarmış olduğu ürün kataloglarına yeni tasarımlarını ekleyen İstikbal Mobilya, yatak odasından yemek odasına, genç odasından koltuk takımlarına kadar bir çok ürün sunmaktadır.


İstikbal Mobilya koltuk takımlarında birbirinden farklı tasarımlar, zengin renk ve desen seçenekleri ile müşterilerine bir çok alternatif sunmaktadır. Klasik tarz da koltuk takımlarından daha çok modern koltuk takımı tasarımlarına ağırlık veren İstikbal Mobilya da her zevke göre koltuk takımı bulmanız mümkündür.
Koltuk Takımları

İstikbal Mobilya kaliteden taviz vermeden tüm koltuk takımlarında, müşterilerinin istek ve tercihleri doğrultusunda kumaş renk ve kalite seçimine göre ürün hazırlayabilmektedir. Siz modelinizi ve istediğiniz kumaşı seçin ve İstikbal Koltuk Takımları mekanlarınızda ki yerlerini alsın.
İstikbal Koltuk Takımları

Deri, Kadife gibi kumaş seçenekleri, zengin renk ve desen alternatifi bulunan İstikbal Koltuk Takımlarını, İstikbal Mobilya mağazalarında görebilirsiniz. Koltuk takımı mobilyanızı seçip Kumaş kataloglarından kumaşınızı belirleyin ve siparişinizi verin. En kısa süre içerisinde tercihleriniz doğrultusunda üretilen İstikbal koltuk takımınız evinize teslim edilecektir.
Koltuk Takımları

İstikbal Mobilyanın yeni tasarım koltuk takımlarını incelediğimizde şıklığın yanında konfor ve kaliteden ödün verilmediğini görmekteyiz. Modern koltuk takımlarında Pastel renklerin ağırlıklı kullanıldığı gözlemlenmektedir.



Klasik koltuk takımı seçeneği çok fazla bulunmasa da portföyünde yer alan tasarımlar ise göz alıcı. Klasik tarzda da olsa can alıcı renklerin kullanılmasında çekinmeyen İstikbal Mobilya ile salonlarınız da cıvıl cıvıl ve ihtişamlı olabilir.




0 yorum:

Yorum Gönder